Ville Rauniosta Ilveksen toimitusjohtaja

LIIGA / Uutinen
Ilves-Hockey Oy on nimittänyt toimitusjohtajakseen Ville Raunion, joka on aiemmin työskennellyt vakuutusyhtiön toimitusjohtajana.

Ville Raunion, 39, edellinen työtehtävä oli vakuutusyhtiö Genworth Financialin Suomen toimitusjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa vakuutusyhtiö Turvan markkinoinnista ja asiakkuuksista vastaavana johtajana. Koulutukseltaan Raunio on kauppatieteiden maisteri, joka on suorittanut Tampereen yliopistossa myös finanssialan eMBA-tutkinnon.

Tamperelaislähtöinen Raunio on kiekkoillut Ilveksen nuorimmissa ikäluokissa. Aikuisena hän on pelannut yli kymmenen vuotta amerikkalaista jalkapalloa.

– Ilves on erittäin haasteellisessa tilanteessa ja juuri sen tähden se tarjoaa mielenkiintoisen työkentän. Koen itse olevani päämäärätietoinen ja tavoitteellinen henkilö, joka panee itsensä peliin täysillä tavoitteiden saavuttamiseksi. Ilveksessä on nyt tehty hyviä strategialinjauksia, joiden mukaan haluan viedä seuraa eteenpäin. Se vaatii pitkäjänteistä ja kovaa työtä, mutta Ilves on saatava suomalaisessa jääkiekossa takaisin sille paikalle, mihin se kuuluu eli SM-liigan eliittiin, Rautio paaluttaa Ilveksen tiedotteessa.

Rautio seuraa tehtävässä Esa Honkalehtoa, joka vetäytyi Ilveksen toimitusjohtajan paikalta viime huhtikuussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle