Suikkanen teki valintansa – jatkaa Pelicansissa

LIIGA / Uutinen
Yksi SM-liigan valmentajaruletin suurimmista nimistä pyyhkiytyy pois spekulaatioista. Kai Suikkanen jatkaa Pelicansin peräsimessä myös ensi kaudella.

Pelicans on Kai Suikkasen johdolla noussut SM-liigan kärkikahinoihin. Viime kauden jumbojoukkue on sarjassa toisena edellään vain KalPa.

– Minulle tämä oli helppo päätös ja hyvä, että saamme jatkaa työtä samalla tivolilla myös ensi vuonna, totesi tyytyväinen Suikkanen jatkosopimuksestaan.

Suikkanen oli tiettävästi saanut jo tarjouksia muistakin seuroista ensi kautta koskien, mutta hän päätti jatkaa Lahdessa. Jatkosopimus on yksivuotinen.

– Kyselyitä tuli muualta, mutta en harkinnut edes muita vaihtoehtoja ennen keskusteluja Pelicansin kanssa. Lahdessa jatkaminen oli minulle selvä ykkösvaihtoehto, Suikkanen selvitti.

Pidempiä tulevaisuudensuunnitelmiaan Suikkanen ei halunnut vielä miettiä.

– Vuoteen 2013 on pitkä matka ja en ole visioinut jatkoani niin pitkälle, että osaisin sanoa siitä vielä mitään. Eihän tällä hetkellä edes varmaksi tiedetä mitä liigoja Euroopassa pelataan tulevaisuudessa.

Suikkasen, 52, valmennusura on vielä verrattaen lyhyt, mutta sinne mahtuu kohokohtana SM-kulta TPS:ssä keväällä 2010. Sen jälkeen hän sai huippusopimuksen venäläisseura Lokomotiv Jaroslavliin, mutta sieltä tuli potkut joukkueen ollessa sarjassa toisena. Pelaajana Suikkanen teki kunnioitettavan uran pääasiassa Kärpissä sekä Pohjois-Amerikassa.

Lisää tiedotustilaisuuden antia Jatkoajassa iltapäivän aikana.


Kai Suikkanen jatkaa Pelicansin peräsimessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle