SaiPan päävalmentaja vaihtuu keväällä

LIIGA / Uutinen
SaiPaa tammikuusta 2008 asti päävalmentajan ominaisuudessa luotsannut Ari-Pekka Selin ei jatka enää tämän kauden jälkeen lappeenrantalaismiehistön peräsimessä.

SaiPan päävalmentajan postin vuoden 2008 tammikuussa tehtävänsä jättäneeltä Heikki Mälkiältä perineen Ari-Pekka Selinin valtakausi lappeenrantalaismiehistön peräsimessä tulee päätökseen kuluvan kiekkokauden 2011–2012 lopussa. Meneillään oleva sesonki on 48-vuotiaalle Selinille kuudes perättäinen SaiPassa, sillä mies liittyi Mälkiän johtamaan valmennusryhmään jo keväällä 2005.

Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtaja Riku Kallioniemen mukaan asioista on sovittu hyvässä yhteisymmärryksessä Selinin kanssa.

– Olemme sopineet yhteisymmärryksessä Selinin kanssa, että tämän kauden jälkeen on uuden päävalmentajan aika, Kallioniemi selventää.

– Keskusteluissa on mukana mielenkiintoisia nimiä, mutta neuvottelut ovat vielä kesken. Tällä hetkellä asiasta ei ole enempää kerrottavaa.

Päävalmentajan vaihtumisuutisesta huolimatta SaiPan tämän hetken tärkein tehtävä on nousta pois karsintapeikon syleilystä, sillä lappeenrantalaiset ovat tällä hetkellä tasapisteissä Ilveksen kanssa SM-liigan pahnanpohjimmaisina.

– Juuri nyt kaikkein tärkeintä on rakentaa kuluvasta kaudesta hyvä ja menestyksekäs nykyisen valmennuksen kanssa, Kallioniemi paaluttaa.


Ari-Pekka Selinin valtakausi SaiPassa päättyy keväällä.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle