Lapa jäähän: Vuodet Kuortaneella ovat kasvattaneet Peppi Virtasta kohti Yhdysvaltojen yliopistomaailmaa − "Eihän meidän arki toimisi, jos emme osaisi puhua asioista"

Naisten Liiga / Podcast
Kuortaneen luottokeskushyökkääjä Peppi Virtanen suuntaa ensi kaudeksi rapakon taakse.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/

Voit kuunnella jakson myös Jatkoajan Spotifysta tai Youtubesta.

00.00 Alkusanat
00.40 Puhetta Naisten Liigasta
- Talviklassikko
- Kärkijoukkueiden vyöry
- Kuortaneen oiva vire
04.10 Peppi Virtasen vierailu
29.35 Podiadin tähdistökentällinen
34.05 Loppusanat

Tuoreessa Lapa jäähän -podcastin jaksossa kovavireisen Kuortaneen luottohyökkääjä Peppi Virtanen, 19, kertoo Jääkiekkoliiton projektijoukkueessa viettämistään vuosista ja siitä, millaista on ollut yhdistää opiskelu, pelaaminen ja tiivis sosiaalinen elämä yhteen pakettiin.

− Tiivis on paras (sana kuvaamaan), koska olemme täällä koko ajan yhdessä. Kyllähän siinä tietyllä tavalla myös kasvaa yhteen. Avoimuus on myös tärkeää. Nämä kaksi asiaa kuvaavat parhaiten meidän porukkaa täällä, Virtanen toteaa.

Tiivis yhteiselo tuo mukanaan myös haasteita. Virtanen kokee, että ajoittaiset törmäykset lujittavat joukkueen yhteishenkeä entisestään. Hän mieltää ristiriitatilanteiden selvittämisen jopa elinehdoksi Kuortaneen ryhmän pärjäämiselle.

− Jos on ollut väärinkäsityksiä tai yhteydenottoja, niin kyllä ne ovat aina tuoneet meitä lähemmäs toisiamme, kun asiat on saatu selviksi. Eihän meidän arki toimisi, jos emme osaisi puhua asioista ja sopia niitä. 

Jaksossa käydään myös läpi Naisten Liigan viime viikkojen merkittäviä tapahtumia sekä katsahdetaan runkosarjan loppuhuipennuksen suuntaan. Luvassa on myös tuttuun tapaan podiadin tähdistökentällisen nimeäminen.

Juontaja Lassi Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua jaksosta voi jatkaa aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle