Hokki ja IPK kohtaavat Mestiksen ulkoilmaottelussa ensi helmikuussa

MESTIS / Uutinen
Rovaniemellä järjestettiin kaksi ulkoilmaottelua vuonna 2023
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Mestiksen ulkoilmaottelut saavat jatkoa helmikuussa 2025, kun Hokki ja IPK iskevät yhteen Sotkamon pesäpallostadionilla.

Kajaanin Hokki kohtaa Iisalmen Peli-Karhut Sotkamon pesäpallostadionilla 15. helmikuuta 2025. Hokki tiedotti asiasta lauantaina.

Viitostien derby on järjestyksessään kuudes Mestiksen historian aikana. Ensimmäisen kerran ulkona pelattiin Savonlinnassa SaPKon ja Jukurien välillä vuonna 2009. Seuraavaa kertaa saatiin odottaa tovi, kunnes Rovaniemellä pelattiin kahdesti helmikuussa 2023. Tuolloin RoKi kohtasi Rovaniemen keskuskentällä Ketterän ja Kiekko-Pojat.

Viime kaudella nähtiin myös kaksi ulkoilmaottelua, kun Kiekko-Pojat kohtasi Joensuussa peräkkäisinä viikonloppuina ensin Jokerit ja sitten Kiekko-Espoon.

Kahden paikallisen yhteistyö

Sotkamon ottelu ja sen ympärille rakentuva tapahtuma järjestetään Hokin ja pesäpalloseura Sotkamon Jymyn yhteistyönä. Tiedotteen mukaan infran rakentaminen mahdollistaa myös muiden tapahtumien järjestämisen viikonlopun ympärille.

– Molempien organisaatioiden laadukas osaaminen luo vahvan pohjan tapahtuman onnistumiselle. On hienoa päästä tuottamaan yhteistyössä tällainen tapahtuma Kainuuseen, Hokin toiminnanjohtaja Sarita Kuusisto kertoo.

Ottelu alkaa klo 15, ja lipunmyynti siihen on jo avattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle