Kokenut Tiina Ranne jättää KalPan seitsemän yhteisen kauden jälkeen − siirtyy TPS:n riveihin

Naisten Liiga / Uutinen
Tiina Ranne ei jatka kuopiolaisjoukkueessa.
Maajoukkuetta arvokisoissakin edustanut 29-vuotias torjuja jättää pitkäaikaisen seuransa KalPan. Ensi kaudella hän tilkitsee TPS:n maalia.

KalPan naisten liigajoukkueen luottoveskari Tiina Ranne kertoo julkisella Instagram-tilillään jättävänsä kuopiolaiset seitsemän yhteisen kauden jälkeen. Hän siirtyy TPS:n joukkueeseen.

− Hyvä fiilis tulla Turkuun. Olen monta vuotta haaveillut pelaavani lähempänä perhettä ja nyt sain siihen mahdollisuuden. Odotan innolla uusien joukkuelaisten tapaamista, Harjavallassa syntynyt Ranne sanailee TPS:n tiedotteessa.

29-vuotias veräjänvartija on johdattanut KalPan kahdella edelliskaudella Naisten Liigan pronssille. Ranne on pelannut Naisten Liigaa yli 200 runkosarjaottelua 92 prosentin varmuudella. Pudotuspelejä hänellä on vyöllään yhteensä 62. Ranne on pelannut alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa kahdesti ja aikuisten MM-turnauksessa hän on ollut edustamassa Suomea kertaalleen.

Ranne debytoi pääsarjatasolla kaudella 2010−11 Team Oriflamen (nyk. Team Kuortane) maalinsuulla. Hän on edustanut myös JYPiä ja HPK:ta korkeimmalla sarjatasolla. Hämeenlinnasta hän siirtyi Kuopioon kaudeksi 2016−17.

Muokattu: 21.3.2024, kello 17.56: Lisätty tiedot TPS-siirrosta ja juttua muokattu kauttaaltaan sen myötä.

» Lähetä palautetta toimitukselle