Niilo Halonen palaa Liigaan Sportin väreissä − "Koimme tässä vaiheessa tarvetta vahvistaa maalivahtiosastoamme"

LIIGA / Uutinen
Halonen palaa Liigaan, mutta peliasu vaihtuu Sportin sotisopaan.
Viime kauden Ruotsissa torjunut Niilo Halonen täydentää alkavalla kaudella Sportin maalivahtiosastoa.

Niilo Halonen teki Sportin kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen. 26-vuotias torjuja on pelannut Liigassa aiemmin HIFK:n ja KooKoon miehistöissä yhteensä 91 Liiga-ottelua.

Viime kauden Halonen torjui Ruotsin HockeyAllsvenskanissa Västerås IK:n maalilla. Halonen esiintyi kauden aikana 39 ottelussa, joissa hänen torjuntaprosenttinsa oli 89,2.

− Koimme, että meillä on tässä vaiheessa tarve vahvistaa maalivahtiosastoamme, ja tämän pohjalta lähdettiin kartoittamaan maalivahtimarkkinaa. Niilon noustua esiin, aloimme selvittää hänen taustojaan ja melko nopeasti oli selvää, että Niilo olisi etsimämme palanen tähän joukkueeseen, kommentoi Sportin vt. urheilutoimenjohtaja Ari-Pekka Pajuluoma.

Halonen oli nuorempana Suomen ikäkausimaajoukkueiden vakiokasvoja ja oli voittamassa keväällä 2016 alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Palkintokaapista löytyvät myös SM-pronssit niin U20-sarjasta kuin Liigastakin.

Sportin maalivahtiosaston Halosen kanssa alkavalla kaudella muodostavat tšekkivahti Miroslav Svoboda, Jere Huhtamaa sekä Masi Härkönen.

» Lähetä palautetta toimitukselle