Tapparalle leveyttä hyökkäykseen otteluruuhkaan − Joose Antonen pätkäpestillä Tampereelle

LIIGA / Uutinen
Antonen pukee jo uransa kuudennen eri liigaseuran asun ylleen.
Tappara varautuu alkusyksyn otteluruuhkaan täydentämällä hyökkäystään viime kaudella Kärppiä edustaneella Joose Antosella.

Joose Antonen saapuu Tapparaan pätkäsopimuksella. 29-vuotiaan laitahyökkääjän sopimus kirvesrintojen kanssa ulottuu 15.9. saakka. 

Tamperelaisryhmä varautuu hankinnalla CHL:n ja Liigan limittäisten aloitusten aiheuttamaan peliruuhkaan. Liiga-pelien alkamisen lisäksi tamperelaisseura pelaa syyskuun alkupuolella neljä CHL:n alkulohko-ottelua.

− Kausi alkaa osaltamme heti tiukalla ottelurytmillä, kun sekä CHL- että Liiga-kaudet alkavat limittäin. CHL on meille tärkeä sarja, ja koimme, että tarvitsemme tässä kohtaa leveyttä hyökkäykseen, jotta meillä on parhaat edellytykset onnistua alkusarjan tärkeissä kamppailuissa. Hienoa, että Antosen tasoinen pelimies oli saatavilla ja halukas liittymään joukkueeseen lyhyellä sopimuksella, kommentoi Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa.

Tamperelaislähtöinen Antonen kiekkoili viime kauden Kärpissä, jossa hän teki 31 otteluun tehot 4+9. Yhteensä Ilveksen kasvatti on pelannut Liiga-otteluita 409.

» Lähetä palautetta toimitukselle