Devils nousi Senatorsin rinnalle

New Jersey voitti Ottawassa pelatun toisen itäisen konferenssin finaaliottelun. Sarja on nyt tasan 1-1 ja kotietu siirtyi paholaisille.

Vieraiden maalivahti Martin Brodeur loisti kamppailussa 30 torjunnallaan. Ainoastaan Radek Bonk onnistui yllättämään miehen toisen erän alussa. Tätä ennen Devils oli ehtinyt hankkiutumaan kahden maalin johtoon Tommy Albelinin sekä Jeff Friesenin ensimmäisen erän maaleilla.

Toisen erän päätteeksi John Madden siirsi vieraat vielä kahden maalin johtoon ja jäähyjen värittämässä kolmannessa erässä Jay Pandolfo iski loppulukemiksi 4-1.

Ottawan Wade Redden loukkasi jo ennenstään kipeää polveaan törmättyään Turner Stevensoniin. Reddenin polvea tarkkaillaan, eikä valmentaja Jacques Martin osannut sanoa vielä mitään miehen tilasta.

Ottelusarja jatkuu torstaina New Jerseyn kotiottelulla. Ottawalla on edessään suuri haaste, sillä kotietu hyppäsi voiton myötä Devilsille, joka ei ole tällä kaudella hävinnyt ainuttakaan playoff-ottelua kotonaan.