UJK putosi Suomi-sarjaan, KJT jatkaa Mestiksessä

MESTIS / Uutinen
KJT otti Mestiksen karsintasarjan päätöskierroksella viimeisen jaossa olleen Mestis-paikan. Järvenpääläiset kaatoivat paikkaa niin ikään kärkkyneen UJK:n vieraskentällä lukemin 1-2. Samalla varmistui Jää-Kotkien putoaminen sarjatasoa alemmaksi.

KJT:lle olisi riittänyt UJK-ottelusta pistekin sarjapaikan säilyttämiseen. Joukkue ratkaisi pelin edukseen toisessa erässä, kun Miikka Lindholm ja Mikko Sairanen iskivät Mestis-paikkaan tarvittavat maalit. UJK:n Juha-Pekka Ketola kavensi vielä kolmannessa erässä, mutta tasoitusta saati tarvittavaa voittomaalia uusikaupunkilaiset eivät saaneet aikaiseksi.

UJK:n tilalle Mestikseen nousee sarjapaikkansa jo torstain kierroksella varmistanut HC Salamat Kirkkonummelta. Näin Mestiksessä nähdään ensi kaudella peräti neljä uusimaalaista joukkuetta.