Kanadalaishyökkääjä Jérémy Grégoire Ilvekseen

LIIGA / Uutinen
Ilves vahvistuu kanadalaissentterillä.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Viime kaudella Vienna Capitalsia edustanut hyökkääjä saapuu tupsukorviin lokakuun loppuun kestävällä määräaikaissopimuksella.

Jérémy Grégoire, 27, on tehnyt Ilveksen kanssa lokakuun loppuun asti ulottuvan määräaikaissopimuksen, jonka jälkeen osapuolet neuvottelevat mahdollisesta jatkosta. Viime kaudella kanadalainen keskushyökkääjä pelasi ICEHL:ää Vienna Capitalsissa, jossa teki 39 runkosarjaottelussa 14+21=35 pistettä. Pudotuspelien 11 ottelussa hän teki 3+4=7 pistettä.

− Jérémy Grégoire tuo joukkueeseemme ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vahvemman ja paremman. Hänen kilpailullisuutensa ja urheilullisuutensa ovat arvoja, joita haluamme nähdä pelaajiltamme. Laadukkaan peruspelaamisen ohella odotamme Jérémyltä vahvaa panosta alivoimapelaamiseemme ja johtajuutta pukukoppiin sekä pelin ratkaisuhetkille.

−  Hän on energinen, aggressiivinen ja kamppailuhalukas hyökkääjä sekä vahva rightin puolen aloittaja, joka laittaa joka ilta kaiken peliin joukkueensa edun puolesta, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Grégoire on Montreal Canadiensin kuudennen kierroksen varaus vuodelta 2013. Hän on pelannut urallaan 383 AHL:n runkosarjaottelua tehoin 55+57=112. Grégoire on Lukossa kiekkoilleen tehopuolustaja Thomas Grégoiren veli.

Muokattu: 12.6.2023, kello 14.32: Kuva vaihdettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle