Anaheim jatkoi liitoaan

Mighty Ducks voitti Minnesotassa pelatun toisen konferenssifinaalin ja johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-0. Ducks on voittanut jokaisessa tämän vuoden ottelusarjassaan kaksi ensimmäistä vierasottelua.

Ducksille riitti tällä kertaa voittoon kaksi maalia. Molemmat tehtiin Minnesotan pelatessa ylivoimaa. Toisessa erässä voittomaaliksi jääneen avausosuman teki Kurt Sauer Steve Rucchinin ja Dan Bylsman syötöistä. Kolmannessa erässä Rob Niedermayerin alivoimamaaliin ei merkitty lainkaan syöttäjiä

Anaheimin loistava maalivahti Jean-Sebastien Giguere pelasi toisen perättäisen nollapelinsä. Tällä kertaa torjuntoja kertyi 24 kappaletta. Giguere on nyt pelannut 153 minuuttia ja 17 sekuntia päästämättä maaliakaan. Edellisen kerran kiekon laittoi Anaheimin maaliin Dallasin Brenden Morrow.

Minnesotan Antti Laaksoselle kertyi vastuuta 15 peliminuutin ajan.

Pari siirtyy seuraavaksi Anaheimiin, jossa ankkaparvella on mahdollisuus katkaista ottelusarja kahdella kotivoitolla ja edetä sensaatiomaisesti Stanley Cup-finaaleihin.