Ottelu toipilaiden silmin

MESTIS / Haastattelu
K-Vantaan nopeimpiin hyökkääjiin lukeutuva Miikka Lindholm sekä Tapparasta vantaalaisjoukkuetta vahvistamaan saapunut Ilpo Salmivirta seurasivat lohipaitojen ja turkulaisten kamppailua katsomosta käsin. Salmivirta ei päässyt jäälle flunssan takia, kun taas reisivamma oli syy Lindholmin huiliin joka jatkunee vielä muutaman viikon.

Lohipaidat lähtivät otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, ja aiemmin nähdyt vahvat esitykset mm. Jukureita ja KalPaa vastaan lupailivat hyvää. Lindholm ja Salmivirta eivät kuitenkaan kauaa joutuneet miettimään syytä kotijoukkueen tappioon.

-Meidän joukkue oli yksinkertaisesti huonompi, harmitteli Lindholm.

-Kyllä TuTo oli niin paljon parempi tänään. Joukkue liikkui loistavasti, tarkensi Tampereen mies.

Toipilaat pitivät TuTon keskialueen tukkimista tekijänä, joka vei Vantaalta voiton. Jos kotijoukkue olisi halunnut ottelusta yhdenkin pisteen, olisi juuri siihen pitänyt iskeä.

-TuTon sitkeää puolustusta olisi pitänyt päästä rikkomaan, Salmivirta tuumi.

-Ne sumputtivat keskialueelle, eli peliä olisi vain pitänyt päästä kääntämään nopeammin. Sillä olisi menty jo pitkälle, jatkoi Lindholm.

Myös päätuomari Emil Bruins Slotin linja – tai sen puuttuminen - puhutti. Muutaman hepposin perustein annetun jäähyn lisäksi raitapaita yritti ilmeisesti säästellä pilliään ja jätti puuttumatta moneen selvään tilanteeseen.

-Tuomarilinjasta ei kyllä kehuttavaa löydy, sanoi Lindholm.

-Ei sillä tainnut olla mitään linjaa. Tai no oli, mutta se ei kovin hyvin pitänyt. Jäähyjä jäi kyllä viheltämättä puolin ja toisin, Salmivirta komppasi.

Lopuksi pojat nostivat vielä esille kummastakin joukkueesta kehuja ansaitsevat pelaajat.

-TuTon Markku Vuorisalo pelasi hyvin, eikä Tuomas Jalavankaan suoritus hassumpi ollut, Lindholm ja Salmivirta tuumivat.

Vaikka Kiekko-Vantaan peli ei nappiin osunutkaan, löysivät pojat sieltäkin onnistujan.

-Antti Niemi oli hyvä, ei siitä päästä mihinkään.

» Lähetä palautetta toimitukselle