Pelicans teki historiaa – kahdeksas peräkkäinen voitto

LIIGA / Kuvakooste
Pelicans otti täyden pistepotin loppuunmyydyllä Isku Areenalla. Viime kevään finaaleista tuttu Tappara kaatui lukemin 4–2. Pelicansin peli kulkee ja kahdeksas peräkkäinen voitto oli Pelicansin seurahistorian ennätys.
Vääntö oli kovaa heti ottelun alusta lähtien.
Patrik Carlssonin laukaus kohti Tapparan maalia. Pelicans siirtyi ylivoimalla 1–0-johtoon.
Anton Levtchi teki Tapparan ensimmäisen maalin. Helppo harhautus, ja kiekko lipui Johan Gustafssonin selän taakse.
Aatu Jämsen oli illan tähti. Jämsenin ensimmäinen osuma siivitti kotijoukkueen 2–0-johtoon.
Tapparan Petteri Puhakka yritti jallittaa Pelicansin puolustuksen, mutta menetti kiekon.
Carter Camper taklasi Aatu Jämseniä päähän ottelun kolmannessa erässä. Camper sai tilanteesta suihkukomennuksen.
Kolmannen erän alussa Tommi Niemelä vaali perinteitä ja heitti kiekon Pelicansin fanille.
Ryan Laschin game worn -pelipaita huutokaupattiin.