Keskiympyrä: Connor Bedardin ja Waltteri Merelän debyytit herättivät lupauksia − putsaako McDavid jälleen palkintopöydän?

NHL / Podcast
Waltteri Merelä avasi NHL-taipaleensa lupaavasti.
Kuva © Mike Ehrmann
Keskiympyrä-podcastin kuudes jakso perkaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä käynnistyneen NHL-kauden avausotteluiden antia. Suurennuslasin alle pääsevät niin Connor Bedardin kuin Waltteri Merelänkin debyytit. Näiden ohella keskustellaan kuluneen viikon merkittävimmistä uutisista ja veikataan runkosarjapalkintojen voittajia.

Keskiympyrä-podcastin kauden kuudennessa jaksossa Eemeli Aho ja Antti Nikulin käyvät kiinni keskiviikkona alkaneeseen NHL-kauteen ja sen avausotteluihin. Tarkempaan tarkasteluun pääsevät muun muassa Connor Bedardin ja Waltteri Merelän debyytit NHL-kaukaloissa.

Näiden lisäksi käsitellään myös kuulijoiden lähettämiä palautteita sekä kuluneen viikon merkittävimmät uutiset.

Winnipeg Jets ja Buffalo Sabres tiedottivat kiinnittäneensä joukkueidensa avainpelaajia pitkillä jatkosopimuksilla. Jaksossa pohditaan, olivatko sopimukset rahasummiensa arvoisia ja mitä ne kertovat kyseisten organisaatioiden tilanteista.

Jakson lopussa juontajat antavat veikkauksensa eri runkosarjapalkintojen voittajista. Kaksikon mielestä pistepörssin voittajasta ei ole epäselvyyttä, mutta maalipörssin voitosta käydään tiukempi kamppailu. Runkosarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi sekä parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi tarjotaan yllättäviä nimiä.

Keskiympyrän kuudennen jakson sisältö:

Alkupuheet (00:12)
***
Uutiset:
Scheifele + Hellebuyck (02:37)
Dahlin + Power, Sabresin sopimustilanne (06:28)
McLellan, Ruff, Boumedienne (13:14)
Bedard-huuman vaikutus NHL:ään (18:55)
***
Nostot avausotteluista:
Bedardin otteet (20:16)
Merelä, Rantanen, Kings, Oilers (22:53)
Matthews, Toronto, Ylönen (30:10)
NHL-kauden ensimmäinen pelikielto, kurinpito (32:20)
***
Kuulijapalautteet (35:50)
Runkosarjan palkintoveikkaukset (40:49)
Tulevan NHL-viikon tärpit ja Eemelin takaperinkävely Arttu Wiskarin luokse (54:54)

Keskiympyrä-podcastin seuraava jakso ilmestyy perjantaina 20 lokakuuta, jolloin luvassa on jälleen katsaus kuluneen NHL-viikon huimimpiin suorituksiin sekä kuumimpiin puheenaiheisiin.

Muista liittyä Keskiympyrä-podcastin Hockey GM-kimppaan! Kimpan nimi on Keskiympyrä ja salasana Keskiumpura.

Podcast-jakso on nauhoitettu torstaina 12.10.2023.

Jakso on kuunneltavissa Spotifyssa sekä SoundCloudissa.

Keskiympyrä on Jatkoajan NHL-podcast. Sarjan neljännellä tuotantokaudella pääjuontajina toimivat Eemeli Aho ja Antti Nikulin. Lisäksi kauden mittaan kuullaan tasaiseen tahtiin aiempien kausien vakioäänet Janne Kuikka, Aki-Petteri Pulkkinen ja Heikki Mannonen.

Kuulijapalautteita ja aiheideoita voi kirjoittaa Jatkoajan keskustelupalstalle Keskiympyrä-podcastia käsittelevään ketjuun, välittää Spotifyssa tai lähettää Instagramin kautta @ahon_eikka. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä kaikista jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle