Islanders kuritti taas surkeaa Sabresia, Jeff Skinnerin pitkä kuiva kausi päättyi

Sabresilla ei ole ollut liiaksi asti riemunaiheita tällä kaudella. Jeff Skinnerin (kesk.) pitkän maalittoman vaiheen päättymistä on syytäkin iloita.
Islandersin ja Sabresin kolmas peräkkäinen ottelu päättyi 5–2, kuten kaksi edellistäkin. Sabresille pientä lohtua toi Jeff Skinnerin maalittoman jakson päättyminen. Lightning nousi kolmen maali tappioasemasta voittoon Blackhawksia vastaan.

New York Islanders oli odotetun vahva myös kolmannessa perättäisessä kohtaamisessa Buffalo Sabresia vastaan. Maalittoman avauserän jälkeen alkoi ropina käydä Jonas Johanssonin takana. Islanders latoi toisessa erässä yhteensä kolme maalia ja näytti menevän menojaan.

Kolmannessa erässä Jeff Skinner päätti hieman yli vuoden kestäneen maalittoman kautensa sijoittamalla kiekon taidokkaasti rystyltä Islanders-maalin kattoon. Maali piristi hieman Sabresin peliä, ja Colin Miller toi vierailijat maalin päähän. Cal Clutterbuck kuitenkin sammutti toivonkipinän vain pari minuuttia myöhemmin.

Hetkeä myöhemmin Brock Nelson heitti vielä lätyn tyhjiin naulaten tutut loppunumerot 5–2. Näihin lukemiin olivat päättyneet joukkueiden kaksi edellistäkin kohtaamista.

Islanders on kerännyt pisteitä kahdeksasta ottelusta peräkkäin, ja vastaavasti Sabresin tappioputki on nyt venähtänyt seitsemän ottelun mittaiseksi.

Lightning jyräsi voittoon Blackhawksista

Kevin Lankisella ei ollut paras päivänsä Chicago Blackhawksin ja Tampa Bay Lightningin välisessä ottelussa. Blackhawksin alku oli tosin vahva joukkueen karatessa jo 3-0-johtoon. Lightning ryhdistäytyi ja hallitsi ottelun jälkipuolta ja niisti voiton kuuden peräkkäisen maalin turvin. Erityisen vahvalla pelituulella oli Yanni Gourde, joka merkkautti huipputehot 2+2.

Viihdyttävä ottelu sai ikävä varjon toisen erän puolivälissä, kun Blackhawksin Connor Murphy taklasi voimalla Erik Černákia päähän. Slovakkihyökkääjä talutettiin kentältä, eikä hän enää pelannut otteluun. Murphy sai passituksen suihkuun.

Blackhawksin parempaa puolta edusti Pius Suter, jonka 3-0-maali vei saksalaisen tulokkaiden maalipörssin kärkeen.