KalPa lähtee välierien kotiavaukseen ilman kapteeniaan, Pelicans-kapteeni Roine palaa kokoonpanoon

LIIGA / Uutinen
Roine pelaa illalla pudotuspelien viidennen ottelunsa.
Kuva © Timo Savela
Välierien ensimmäiset osat olivat tasaisia ja ottelut päättyivät kotivoittoihin. Lauantai-iltana välierät jatkuvat Kuopiossa ja Oulussa.

Perjantai-iltana käynnistyneissä välierissä Tappara ja Pelicans nappasivat kuskin paikat sarjoissaan voittamalla ensimmäiset osat. Lauantaina pelataan toiset näytökset Kuopiossa ja Oulussa, joten KalPalla ja Kärpillä on mahdollisuus tasoittaa kotiyleisön tuella ottelusarja. 

KalPan muuttaa kokoonpanoaan kahden alemman ketjun osalta. Perjantain ottelussa kolmannessa ketjussa pelanneet Benjamin Korhonen ja Tuomas Kiiskinen putoavat pois kokoonpanosta.

Välieräavauksessa nelosketjussa pelannut Andreas Okany nousee Aapeli Räsäsen johtaman kolmosketjun oikealle laidalle ja vasemalla laidalla viilettää pudotuspelien toista ottelua pelaava Konsta Kapanen. Okanyn paikan nelosketjusta lauantain ottelussa ottaa Severi Immonen. Muita muutoksia kuopiolaisten ryhmässä ei nähdä ja Stefanos Lekkas jatkaa tolppien välissä.  

Tappara jatkaa perjantailta tutulla kokoonpanolla. Maalilla aloittaa tuttuun tapaan Christian Heljanko.

Kärpät on palauttanut toiseen otteluun ketjun Aleksi Antti-RoikoArttu HyryMarko Anttila yhteen, joten kakkosketjun Julius Junttilan kanssa muodostavat välieräavauksesta poissaolleet Peter Tiivola ja Joose Antonen. Sivussa perjantain otteluun peilaten ovat Connor Bunnaman ja Julius Hermonen. Myös oululaisten aloittava maalivahti vaihtuu, sillä Niclas Westerholm luistelee tolppien väliin. 

Pelicansin ryhmässä vaihtuu ainoastaan 13. hyökkääjä, kun joukkueen kapteeni Miika Roine nousee Konsta Hirvosen tilalle kokoonpanoon. Lahtelaisten maalia vartioi Niklas Kokko

» Lähetä palautetta toimitukselle