Kiekko-Poikien kapteeni Esa Lehikoinen jatkaa uraansa − seuran sisäiset historiatilastot häämöttävät lähellä

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Poikien kapteeni Esa Lehikoinen näyttää esimerkkiä jäällä.
Kiekko-Pojat on tehnyt sopimuksen Esa Lehikoisen kanssa. 35-vuotias puolustaja oli viime kaudella uransa tehokkaimassa tahdissa, mutta koronaviruksen tuomat vaikeudet estivät ennätysten syntymisen.

Kiekko-Pojat on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen oman kasvattinsa Esa Lehikoisen, 35, kanssa. Lehikoisella alkaa neljäs kausi perättäin Kiekko-Poikien kapteenina. Yhteensä pelattuja pelejä joensuulaisten riveissä on kertynyt 12 eri kaudella.

− Loistava homma, että saatiin Esan kanssa tehtyä jatkosopimus. Hän tuo joukkueeseen paljon kokemusta ja johtajuutta. Esa pystyy myös olemaan edelleen erittäin tehokas kaukalossa, toteaa manageri Jaakko Lipponen.

Lehikoinen on profiloitunut laadukkaaksi peruspuolustajaksi. Mestiksessä miehellä on kuitenkin edelleen annettavaa kentän molemmissa päissä. Viime kaudella kokenut sotaratsu summasi 28 peliin 18 tehopistettä, joka oli uran kovin pistetahti. 

− Peli- ja treenihaluja löytyy vielä ja on hieno juttu, että päästiin jatkosopimukseen Kiekko-Poikien kanssa. Toivotaan, että ensi kausi olisi ehjä kahden rikkonaisen kauden jälkeen ja saataisiin kausi pelattua kokonaan, toivoo Esa Lehikoinen.

Puolustajalla häämöttää useampi seurahistoriatilasto rikottavana. Lehikoinen on Kiekko-Poikien historian viidenneksi eniten otteluita pelannut ja neljänneksi eniten tehopisteitä tehnyt puolustaja. Kummassakaan tilastossa kärkipaikkaa tulevalla kaudella Lehikoinen ei voi ottaa, mutta kolmen parhaan joukko on saavutettavissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle