Mikael Ruohomaa vaihtaa seuraa Ruotsissa – siirtyy Frölundaan

SHL / Uutinen
Ruohomaa on pelannut 45 A-maaottelua urallaan.
Kuva © Sami Kemppainen, sami.kemppainen@jatkoaika.com
MoDosta ovet paukkuen lähtenyt 35-vuotias hyökkääjä jatkaa SHL-jäillä, sillä hän siirtyy Frölundan riveihin.

Hyökkääjä Mikael Ruohomaa vaihtaa seuraa SHL:ssä. 35-vuotias on pelannut alkukaudesta MoDon riveissä, mutta paikallislehti Örnsköldsvids Allehanda kertoi maanantaina, etteivät suomalaisen välit seurajohtoon olleet kivuttomat.

Ruohomaa merkkautti 20 SHL-otteluun MoDon riveissä tehot 5+4.

Hyökkääjä löysi uuden seuran nopeasti, sillä Frölunda tiedotti maanantai-iltapäivänä kiinnittäneensä Ruohomaan loppukauden mittaisella sopimuksella. Seura kertoo tiedotteessa, että Ruohomaalle avautui paikka Frölundan kokoonpanosta, kun Liigastakin tutun Adam Brodeckin koeaika ei tuottanut loppukauden mittaista sopimusta.

– Olemme etsineet keskushyökkääjää ja löysimme ratkaisun Mikaelista. Hän on kokenut ja hyökkäyssuuntaan taitava pelaaja, jonka tiedämme olevan laadukas. Hän auttaa meitä hyökkäyspelissä ja ylivoimalla, Frölundan urheilujohtaja Fredrik Sjöström kertoo tiedotteessa. 

– Frölunda on yksi parhaista seuroista SHL:ssä ja joukkueella on aina intohimo voittaa. Minulla on hyökkäyssuuntaan hyviä ominaisuuksia, ja haluan auttaa laitureitani pelaamaan paremmin, Ruohomaa kertoo.

Ruohomaalla on vyöllään myös 207 Liiga-ottelua JYPin, KalPan ja Kärppien paidasta. Hyökkääjä voitti Oulussa Suomen mestaruuden vuonna 2018. 45 A-maaottelua pelanneella Ruohomaalla on palkintokaapissaan myös MM-hopea vuodelta 2021.

» Lähetä palautetta toimitukselle