Niko Hovinen jatkaa HIFK-maalilla kohtalon ottelussa

LIIGA / Uutinen
Niko Hovinen jatkaa helsinkiläisten maalinsuulla.
Tiistai-iltana pelataan kolmen puolivälieräsarjan neljännet osat. HIFK on tukalassa paikassa Pelicansia vastaan. Kärpilläkin on mahdollisuus ratkaista välieräpaikka Mikkelissä ja TPS:n sekä Tapparan välinen tasainen sarja saa jatkoa.

Tiistai-iltana HIFK sekä Jukurit ovat tiukan paikan edessä, sillä Pelicans ja Kärpät johtavat ottelusarjoja voitoin 3–0. Illan kolmannessa ottelussa TPS ja Tappara jatkavat tasaista sarjaansa Turussa. Tappara johtaa sarjaa otteluvoitoin 2–1. 

HIFK on sekoittanut ketjukoostumuksiaan kohtalon otteluun. Puolustuksessa Luke Martin nousee ykköspariin ja Petteri Lindbohm siirtyy hänen paikalleen kakkosketjuun. Tiistain ottelussa kakkosketju pelaa muodossa Kristian Vesalainen–Juha Jääskä–Vincent Marleau

Kolmosketjussa Eetu Koivistoinen on Miro Väänäsen tilalla keskellä ja nelosketju on muodossa  Micke-Max Åsten–Miro Väänänen–Antti Pihlström. Ylimääräisenä hyökkääjänä on Jesse Seppälä ja Niko Hovinen jatkaa maalilla. 

Pelicans luottaa lähes samaan ryhmitykseen kuin lauantaina, sillä ainoastaan Jesse Kiiskinen tulee Aatu Jämsenin tilalle kolmosketjuun. Niklas Kokko jatkaa Pelicans-maalilla. 

TPS-hyökkäyksessä Aidan Dudas ja Markus Nurmi vaihtavat paikkoja. Nurmi on Linus Fröbergin johtamassa ykkösketjussa ja Dudas on merkitty Aarne Intosen johtamaan kolmosketjuun. Muita muutoksia ei Tommi Miettisen ryhmässä ei nähdä. Filip Lindberg jatkaa turkulaisten maalilla. 

Tappara jatkaa täysin samoilla ketjukoostumuksilla ja tuttu mies, Christian Heljanko, nähdään jälleen tolppien välissä.

Jukurit on vaihtanut kahden ensimmäisen hyökkäysketjunsa paikkoja. Lisäksi kolmosketju on nyt muodossa Topias Hynninen–Otto Mäkinen–Ottoville Leppänen ja nelonen Oskars Batņa–Jarkko Immonen–Jesper PiitulainenHannes Häkkilä nousee seitsemänneksi puolustajaksi ja Markus Ruusu jatkaa maalilla. 

Kärppien kokoonpanossa Peter Tiivola palaa kakkosketjuun ja Connor Bunnaman putoaa nelosketjuun pudottaen Julius Hermosen kokoonpanon ulkopuolelle. Emil Pieniniemi on seitsemäs puolustaja ja Kärpät jatkaa maalivahtiensa tasaista peluutusta, kun tiistaina on Niclas Westerholmin vuoro luistella tolppien väliin. 

» Lähetä palautetta toimitukselle