Olli Jokinen vie tutun apumiehen mukanaan Timråhon

SHL / Uutinen
Hyväriseltä löytyy pitkä tausta myös pelaajana Mestiksestä.
Kuva © Antti Varonen
SHL-joukkue Timrån penkin taakse siirtyy lisää suomalaisväriä, kun uuden päävalmentaja Olli Jokisen valmennusryhmä täydentyy Mika Hyvärisellä.

Timrå tiedotti maanantaina palkanneensa kolme edelliskautta Jukureita luotsanneen Olli Jokisen uudeksi päävalmentajakseen. Tiistaina timrålaisseura kertoi tehneensä sopimuksen niin ikään Jukureiden valmennusryhmässä viime kaudet mukana olleen Mika Hyvärisen kanssa. Hyvärisen sopimus on 2+1-vuotinen.

Hyvärinen tulee Timråhon apuvalmentajaksi ja hoitaa myös videovalmennusta Robin Danielssonin apuna. Hän toimi vastaavassa roolissa myös Jukureissa.

− Olemme erittäin iloisia, että Mika päätti sanoa kyllä ​​Timrålle. Hän tulee auttamaan kyvyllään kehittää pelaajia yksilöllisesti ja joukkueena, mitä hän on tehnyt suurella menestyksellä yhdessä Ollin kanssa Jukureissa. Mika tuo jatkumoa työllemme, mitä olemme tehneet joukkueen ja yksittäisten pelaajien kehittämiseksi, kommentoi Timrån urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

32-vuotias Hyvärinen pelasi kauteen 2018–19 päättyneellä pelaajaurallaan kaikkiaan 230 Mestis-ottelua. Uransa jälkeen hän työskenteli kolmen kauden ajan Mestis-seura IPK:n joukkueenjohtajana ennen siirtymistään Jukureihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle