TUTOn hyökkäykseen runsaasti liigakokemusta − Julius Vähätalo palaa maailmalta kasvattajaseuraansa

MESTIS / Uutinen
Vähätalo palaa kahden ulkomaan kauden jälkeen takaisin Suomeen pelaamaan.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Urallaan lähes 400 liigaottelua pelannut, viime kaudet ulkomailla kiekkoillut Julius Vähätalo vahvistaa TUTOn hyökkäystä.

Julius Vähätalo on tehnyt TUTOn kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. 28-vuotiaan TUTO-kasvatin sopimukseen sisältyy ulkomaan optio.

Alkukauden vailla seuraa ollut Vähätalo pelasi kaksi edelliskautta ulkomailla. Viime kauden hän edusti Slovakian pääsarjajoukkue HK 32 Liptovsky Mikulasta, jossa teki 40 ottelussa tehot 4+7. 

Raamikkaalta (196cm/87kg) Vähätalolta löytyy kokemusta myös Liigasta 393 ottelun verran. Detroit Red Wingsin NHL:äänkin varaaman hyökkääjän seuroja ovat olleet TPS ja Jukurit. 

− Emme etsineet vahvistuksia hyökkäykseen, mutta kun tarjolle tuli seuran oma kasvatti, jolla on ikäisekseen mittava ura takana ja lähes 400 ottelun kokemus Liigasta, niin halusimme ehdottomasti Juliuksen mukaan joukkueeseen. Ammattilainen, joka tuo joukkueeseen rutkasti kokemusta, kamppailuvoimaa ja tehoja erikoistilanteisiin. Mahtavaa saada Julius takaisin TUTO- paitaan pitkän tauon jälkeen, kommentoi TUTOn pelaajakoordinaattori Jouni Virpiö.

Vähätalo liittyi turkulaisryhmän vahvuuteen torstaina ja on joukkueen käytettävissä mahdollisesti jo viikonlopun otteluissa, mikäli pelilupa saadaan kuntoon ennen niitä.

» Lähetä palautetta toimitukselle