Genoway Ilvekseen, Määttänen jatkaa

LIIGA / Uutinen
Tampereen Ilves julkisti kaksi pelaajasopimusta. Joukkue sai merkittävän vahvistuksen Colby Genowaysta. Myös Pasi Määttänen jatkaa joukkueessa.

Kuluneella kaudella Ilves-kannattajat hullaannuttanut hyökkääjä Colby Genoway palaa Tampereelle yksivuotisen artistisopimuksen myötä, eli mies liittyy joukkueeseen lokakuussa. 25-vuotias kanadalainen pelasi kaudella 2008-09 tupsukorvien riveissä 11 ottelua, joissa mies takoi tehot 7+7=14. Lähtiessään Ilveksestä Genoway kertoi Jatkoaika.comille nauttineensa ajastaan ja vihjaisi jo tuolloin mahdollisesta paluusta.

– Tämä on ensimmäinen kertani Euroopassa ja voisin ehdottomasti tulla takaisin. Nimenomaan Tampereelle, kertoi kanadalainen lokakuussa.

Kuluneen kauden loppuosan Genoway pelasi Ruotsin Allsvenkanissa Mora IK:n riveissä, jossa hän tahkosi 30 ottelua tehoin 13+17=30.

Päättyneellä kaudella Ilveksessä tehot 16+15=31 tehtaillut Pasi Määttänen jatkaa tupsukorvien riveissä myös ensi kaudella. Ilves-kasvatin jatkosopimus on yhden vuoden mittainen. Ilveksen ohella kokenut keskushyökkääjä on edustanut SM-liigassa Lukkoa, SaiPaa ja HPK:ta.

– Määttäsen ja Genowayn saanti joukkueeseemme ensi kaudeksi tuo valtavan määrän taitoa, kylmäpäisyyttä ja hyökkäyspelin johtajuutta. Molemmat pelaajat ovat ns. franchise-pelaajia, joiden ympärille on mahdollista kasata toimivia hyökkäyskoostumuksia, sanoo urheilujohtaja Juha Hautamaa Ilveksen verkkosivulla.

» Lähetä palautetta toimitukselle