IPK:n miehistöön Mestis-kokemusta - Pälve ja Kurkinen Iisalmeen

MESTIS / Uutinen
Pälve kiekkoil viime kauden Keuruulla.
Mestikseen noussut IPK vahvistaa rivejään puolustaja Janne Pälveellä sekä hyökkääjä Antti Kurkisella.

Pälve siirtyy sarjanousijan paitaan KeuPasta, jossa kiekkoili viime kaudella 39 ottelua ja tehtaili pisteet 4+10. Oululaislähtöinen puolustaja on pelannut Mestistä myös Hokissa ja TUTOssa. Hokissa 23-vuotias Pälve voitti Mestis-pronssia kaudella 2014-15.

− Janne on nuori ja urheilullinen puolustaja, jolla on jo kokemusta Mestis-peleistä. Edellisellä kaudella Hokissa hän oli yksi koko sarjan parhaista puolustajista. Janne tuo joukkueeseemme kiekollista taitoa, monipuolisuutta sekä kokoa. Uskon, että hän ottaa puolustuksestamme ison ruudun tulevalla kaudella, kommentoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

Kuhmolaislähtöinen Kurkinen on pelannut viime vuodet Hokissa. Viime kaudella 24-vuotias hyökkääjä iski 49 ottelussa tehot 2+5.

− Maisemanvaihto tuli itselleni nyt ajankohtaiseksi kolmen Hokki-kauden jälkeen. On hienoa tulla Iisalmeen tutun valmennuksen alaisuuteen ja kehittyvään organisaatioon. Toivottavasti pystyn nostamaan omaa pelaajaprofiiliani ja tavoitteenani on pelata paras kauteni Mestis-tasolla sekä olla isossa roolissa niin kentällä kuin kopissakin, Kurkinen kertoi.

Molempien pelaajien sopimukset ovat yksivuotisia.

IPK:lla on sopimukset tällä hetkellä 21 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle