Jagr ja Zajac kurittivat Panthersia

Dan Ellis sai kaivaa kiekkoa kuusi kertaa selkänsä takaa.
Travis Zajac ja Jaromir Jagr olivat pelipäällä, kun New Jersey Devils kaatoi kotonaan Florida Panthersin 6-3. Zajac viimeisteli pelissä hattutempun. Jagrille puolestaan merkittiin tehot 1+3. Myös Tuomo Ruutu pääsi ottelussa pisteille.

Ensimmäinen erä oli ehtinyt vanheta vain 12 sekuntia, kun Travis Zajac siirsi Devilsin 1-0-johtoon Jaromir Jagrin toimiessa syöttäjänä. Jagr itse oli asialla erän puolivälissä tekemällä 2-0-osuman Ryane Clowen syötöstä. Kaksi minuuttia myöhemmin Zajac vei illan toisellaan Devilsin jo kolmen maalin karkumatkalle. Panthers kavensi alivoimalla Dimitri Kulikovin toimesta, kun erää oli jäljellä kolme minuuttia.

Toiseen erään Panthers puolestaan sai salama-alun. Brad Boyes toi vieraat maalin päähän vain 50 sekunnin pelin jälkeen. Clowe kuitenkin kasvatti Devilsin johdon kahteen maaliin, kun toista erää oli pelattu kolme minuuttia. Brandon Pirri toi Panthersin jälleen maalin päähän, kun toista erää oli pelattu kuusi minuuttia.

Kolmatta erää oli pelattu neljä minuuttia, kun Jacob Josefson viimeisteli Devilsin 5-3-maalin alivoimalla Ryan Carterin toimiessa syöttäjänä. Reilut viisi minuuttia myöhemmin Zajac kruunasi hattutemppunsa viimeistelemällä 6-3-loppulukemat Tuomo Ruudun ja Jagrin syötöistä.

NEW JERSEY - FLORIDA 6-3

OTTAWA - CAROLINA 2-1 vl

ANAHEIM - WINNIPEG 5-4 ja.

LOS ANGELES - MINNESOTA 2-3