Kärppiä Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Alkukauden SM-liigaa Oulun Kärpissä pelanneet Tommi Paakkolanvaara ja Mikko Palomäki vahvistavat jatkossa Kajaanin Hokin Mestis-joukkuetta. Hyökkääjä Ismo Käsmä puolestaan matkaa Kajaanista Ouluun.

Puolustaja Mikko Palomäki, 22, on tuttu mies Hokin kannattajille jo kahdelta aiemmaltakin kaudelta. Kaudella 2002-03 oululainen siirtyi Kärpistä Hokkiin kevääksi ja pelasi Mestiksessä valtaosan viime kaudestakin. Yhteensä raamikas puolustaja on pelannut 51 Mestiksen runkosarjaottelua tehoin 6+6. Kesällä näyttönsä Kärppien valmennusjohdolle antanut Palomäki mahtui alkukauden aikana mestaruutta puolustavan joukkueen kokoonpanoon vain kertaalleen, kotiottelussa SaiPaa vastaan.

21-vuotias Paakkolanvaara solmi Kajaanin Hokin kanssa sopimuksen kuluvasta kaudesta jo viime keväällä. Liigajoukkueen mukana harjoitellut hyökkääjä jäi kuitenkin seurojen yhteistyöspoimuksen mahdollistamana alkukaudeksi paikkaamaan Kärppien loukkaantumisia Ouluun. Hän oli kokoonpanossa Kärppien kolmessa viimeisimmässä liigakamppailussa, mutta jäi noissa otteluissa ilman peliaikaa. Isokokoisella Paakkolanvaaralla ei ole aiempaa Mestis-kokemusta.

Vastaavasti Hokki-hyökkääjä Ismo Käsmä palaa seuraavaksi kuukaudeksi Kärppien A-junioreihin. 20-vuotias Käsmä pelasi kolmessa Hokin ottelussa, mutta jäi vielä ilman tehopisteitä.

Kajaanin Hokki aloitti kautensa kahdella voitolla, mutta on sen jälkeen saanut kolmesta pelistään vain yhden lisäpisteen. Joukkueen uudet vahvistukset lienevät kehissä jo torstaina, jolloin Hokki saa vieraakseen Järvenpään Haukat.

» Lähetä palautetta toimitukselle