Kanada murskasi Nuoret Leijonat harjoitusottelussa

MAAJOUKKUE / Uutinen
Dylan Strome on ennenkin harhautellut Veini Vehviläistä.
Suomi hävisi isäntäjoukkue Kanadalle tylysti 0-5 alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin valmistavassa harjoitusottelussa. Maalivahti Carter Hartin lisäksi Kanadan sankareita olivat kaksi maalia mieheen laukoneet hyökkääjät Tyson Jost ja Taylor Raddysh.

Nuoret Leijonat olivat aseettomia Kanadaa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Suomi oli kahden maalin tappioasemassa jo alle kahden minuutin pelin jälkeen, ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli Kanadalle 4−0. Kolmannessa erässä Kanada kaunisteli numeroita vielä yhdellä maalilla.

Kanadan Tyson Jost ja Taylor Raddysh iskivät molemmat kaksi maalia. Mathew Barzal takoi tehot 1+1. Julien Gauthier keräsi kaksi syöttöpistettä, mutta otti myös kaksi jäähyä.

Seitsemästä ylivoimasta huolimatta Suomi ei onnistunut ohittamaan Kanadan maalivahti Carter Hartia, jolle kertyi yhteensä 15 torjuntaa. Suomen maalilla Veini Vehviläinen torjui 19 kertaa.

Kanadan miehistöstä parhaaksi pelaajaksi valittiin kaksi maalia tehnyt Jost, Suomen parhaaksi puolustaja Olli Juolevi.