Kuiper, Myllyniemi ja Lundberg Luulajaan

LIIGA / Uutinen
Ässissä alkukauden pelannut puolustaja Nick Kuiper, Bluesin maalia vartioinut Jere Myllyniemi sekä HPK:ssa kiekkoillut ruotsalaissentteri Emil Lundberg siirtyvät Elitserienin Luulajaan.

Porilaisseurassa tällä kaudella 45 ottelussa tehot 3+7 tehnyt puolustaja Nick Kuiper siirtyy loppukaudeksi Elitserienissä pelaavan Luulajan riveihin. Hänen sopimuksensa on loppukauden mittainen.

Bluesin maalilla harvakseltaan tällä kaudella pelannut Jere Myllyniemi siirtyy takaisin Pohjanlahden länsipuolelle. Myös Myllyniemen osoitteena on Luulaja. Aikaisemmin Myllyniemi on pelannut Ruotsissa Röglessä ja Frölundassa.

- Myllyniemi pyysi mahdollisuutta siirtyä Ruotsiin hakemaan uusia haasteita uralleen, hänellä on tilaisuus pelata Luulajan ykkösvahtina ja kauppa oli meille taloudellisesti merkittävä. Ensi kauden maalivahtisuunnitelmamme ovat olleet jo jonkin aikaa selvät ja nyt vain hieman aikaistamme niitä, Bluesin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kommentoi seuran verkkosivuilla.

Luulajaan siirtyy niin ikään HPK:n ruotsalaissentteri Emil Lundberg, joka on viime ajat ollut sivussa polven nivelsidevamman vuoksi. Hän ehti pelata hämeenlinnalaisseurassa 37 ottelua tehoin 7+13.

- Olen kuntouttanut itseäni hyvin ja aloitan jääharjoittelun ensi viikolla, kertoo jo Ruotsissa oleva Lundberg Norrbottens-Kuriren-lehdelle.

Uusien hankitojen tieltä Luulajasta poistuu Jussi Tarvainen, joka suuntaa Salzburgiin. Seura on tällä hetkellä Elitserienissä toiseksi viimeisenä ja on vaarassa joutua putoamiskarsintoihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle