Leskinen vahvistamaan IPK:n maalivahtiosastoa

MESTIS / Uutinen
Leskinen vaihtaa maisemaa Iisalmeen.
Kuva © Antti Varonen
SaPKo-vahti Antti Leskinen siirtyy tulevaksi kaudeksi sarjanousija IPK:n riveihin.

Antti Leskinen teki yksivuotisen sopimuksen Iisalmelaisjoukkueen kanssa. Päättyneellä kaudella 25-vuotias torjuja pelasi 23 runkosarjaottelua SaPKossa torjuntaprosentilla 90,9. Pudotuspeleissä kiekot tarttuivat viidessä ottelussa 88,6 prosentin varmuudella.

− Hienoa, että maalivahtikaksikkomme on kasassa jo tässä vaiheessa. Antti on pelannut viime kaudet hyvällä tasolla SaPKossa ja hän tulee muodostamaan Tuomas Tolosen kanssa vahvan maalivahtiparin. He ovat pelityyliltään melko samankaltaisia ja tulevat kirittämään toisiaan eteenpäin kauden aikana, iloitsi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola.

SaPKo-kasvatti on pelannut Mestistä kaudesta 2012-13 lähtien savonlinnalaisjoukkueen maalilla. Leskinen siirtyy uusien haasteiden pariin innolla.

− Tunsin, että kaipaan maisemanvaihdosta. Olen pelannut Savonlinnassa koko ikäni ja nyt tuntui siltä, että voisin kokeilla jotain muuta. Tavoitteenani on ottaa seuraava askel jääkiekkoilijana ja uskon, että Iisalmi ja IPK sopivat siihen hyvin. Haluan kehittyä yhdeksi sarjan parhaista maalivahdeista, Leskinen valotti siirron taustoja.

− Olen melko pienikokoinen maalivahti ja vahvuuksiani ovat pelinluku sekä nopeus. Olen sähäkkä taistelija ja yritän olla kiekon tiellä mahdollisimman usein. Toivottavasti pystyn auttamaan joukkueen voittoihin ja saan vastuuta. Innokkaalla mielellä tulen Iisalmeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle