NHL: Columbus varmisti pudotuspelipaikan

NHL / Uutinen
Pudotuspelipaikka on kaudella 2000-01 NHL-taipaleensa aloittaneen Columbuksen NHL-historian ensimmäinen.

Läntisen konferenssin pudotuspeleissä on avoinna enää kaksi paikkaa. Kuudentena paikkansa varmisti Columbus Blue Jackets, joka kaatoi Chicagon rangaistuslaukausten jälkeen maalein 4-3. Ratkaisumaalin viimeisteli Fjodor Tjutin. Columbus tarvitsi ottelusta yhden pisteen ja hankki sen taistelemalla itsensä tasoihin kahden maalin takaa.

- Pisteen saaminen oli huikeaa, kun nousimme 2-0-tilanteesta tasoihin. Voiton saavuttaminen oli jopa tärkeämpää. Yritämme voittaa vielä kaksi jäljellä olevaa peliäkin ja säilyttää asemamme sarjataulukossa, pohti Columbuksessa koko NHL-uransa pelannut Rick Nash uutistoimisto AP:lle.

Toisessa yön ottelussa Buffalo säilytti oljenkortensa pudotuspeleihin voittamalla Toronton 3-1. Buffalon tilanne on silti vaikea, sillä sen pitää voittaa jäljellä olevat ottelunsa ja samaan aikaan NY Rangersin hävitä molemmat koitoksensa, jotta pudotuspelipaikka olisi mahdollinen. Tällöinkin näiden joukkueiden välissä olevalla Floridalla on vielä sanansa sanottavana pudotuspelipaikkoja jaettaessa.

Kierroksen tulokset ja suomalaisten tehot

Toronto-Buffalo 1-3

Niklas Hagman, TOR: 0+0, +/-0, 2 min, 22.38

Toni Lydman, BUF: 0+0, +/-0, 0 min, 11.47

Chicago-Columbus 3-4 rl

» Lähetä palautetta toimitukselle