Turner Stevenson pitkään sivussa

NHL / Uutinen
Philadelphia Flyersin kovaotteinen laitahyökkääjä Turner Stevenson liittyy Sami Kapasen seuraan pitkäaikaispotilaiden joukkoon.

Ensimmäistä kauttaan Philadelphiassa pelaava Turner Stevenson on poissa kahdesta kolmeen kuukauteen joukkueen kokoonpanosta. Stevenson loukkasi oikean lanteensa kauden toisessa ottelussa New Jerseyta vastaan, mutta palasi kaukaloon viime perjantaina kortisoniruiskeen voimalla. Loukkaantunut lanne ei kestänyt kuitenkaan pelaamista, ja nyt edessä on leikkaus ja pitkä huili tositoimista. Näin valmentaja Ken Hitchcockin alkuperäisestä kolmosketjusta ovat poissa ainakin joulukuuhun asti sekä Stevenson että Sami Kapanen.

Flyersin toimitusjohtaja Bobby Clarken mukaan seura ei hanki uusia vahvistuksia joukkueeseen, vaan jatkaa vanhalla kokoonpanolla. Flyers kohtaa seuraavaksi lauantaina Toronton vieraskaukalossa, ja joukkueen mukana matkustaa ainoastaan 12 hyökkääjää. Valmentaja Ken Hitchcockin mukaan loukkaantuminen saattaa avata tulevaisuudessa paikan harjoitusleirillä ja farmissa loistaneelle R.J. Umbergerille.

» Lähetä palautetta toimitukselle