Lokomotiv Jaroslavl jatkaa KHL:ssa – kausi alkaa ensi viikon alussa

MAAJOUKKUE / Uutinen
KHL:n presidentti Aleksandr Medvedev on ilmoittanut torstaiaamuna, että KHL-kauden uusi alkupäivä on 13.9. Lokomotiv Jaroslavl osallistuu näillä näkymin sarjaan muilta kerättävien pelaajien ja juniorien voimin.

Aiemmin ilmoitetun mukaisesti sarjan alkua lykätään. 8.–11.9. välille suunnitellut ottelut perutaan ja ne pelataan sarjatauon aikana.

KHL ilmoitti aiemmin, että se jatkaa toimintaansa tiistaina 13.9., jolloin myös kyseisen viikon maanantaille suunnitellut pelit pelataan. Joidenkin lähteiden mukaan maanantain ottelut kuitenkin pelattaisiin aikataulun mukaan.

Aleksandr Medvedevin ilmoituksen mukaan Lokomotiv jatkaa sarjassa siten, että muut seurat tarjoavat heille kahdesta kolmeen vapaaehtoista pelaajaa, joiden Medvedev uskoo olevan enimmäkseen entisiä Lokomotivin pelaajia tai kaupungissa opiskelleita. Tästä noin 40-45 pelaajan listasta uusi päävalmentaja valitsee joukkueen. Lisäksi viisi junioripelaajaa liittyy joukkueeseen. Medvedev kertoo puhuneensa 18 KHL-joukkueen kanssa järjestelystä ja kaikki nämä tukivat ideaa.

KHL:n johtajien neuvoston puheenjohtaja, kiekkolegenda Vjatseslav Fetisov kommentoi Rossija-24-kanavan haastattelussa toivovansa, että seuran uusi päävalmentaja olisi kokenut, viime aikoina Lokomotivin juniorijoukkuetta valmentanut Pjotr Vorobjev. Tätä ei ole vielä vahvistettu.

KHL:n pelaajayhdistys on myös perustanut avustustilin, jolle yhdistys toivoo lahjoittajia isättömiksi jääneiden perheiden tukemiseen. Myös Lokomotivin joukkuetta vakuuttaneen Uralsibin johto toteaa, että pelaajien henkivakuutuksista maksetaan korvaukset heidän perheilleen.

Lähteet: lenta.ru, vesti.ru, atlant-mo.ru

» Lähetä palautetta toimitukselle