Malkamäen ja Pellisen vuoro hakea vastuuta LeKistä

MESTIS / Uutinen
Lainamiehet tulevat ja menevät LeKissä. Uusina miehinä Mestis-rinkiin saapuvat Miko Malkamäki Tapparasta sekä Jaakko Pellinen Ilveksestä. Sen sijaan Harri Ilvonen palaa kirvesrintoihin.

Miko Malkamäki saapuu LeKiin paikkaamaan takaisin Tapparaan palaavaa Harri Ilvosta. Ilvonen pelasi LeKin riveissä sovitusti kauden kolme ensimmäistä ottelua, mutta puolustajan tilastomerkintöihin kirjattiin vain teholukema –3.

20-vuotias Malkamäki on pelannut Mestistä aiemmin vain leijonapaidassa. Viime kaudella liigadebyyttinsä tehnyt pakki on esiintynyt tänä syksynä kahdesti Tapparan liigamiehistössä.

Myös Jaakko Pellisellä, 19, on kokemusta Mestis-kaukaloista vain Pikkuleijonien matkasta. Lupaava keskushyökkääjä on pelannut tällä kaudella SM-liigaa Ilveksessä neljän ottelun verran.

Malkamäki ja Pellinen ovat LeKin vahvuudessa keskiviikkona, kun lempääläläiset avaavat kautensa kotiotteluiden osalta Sportia isännöiden. LeKi-debyyttinsä ottelussa tekee myös koko kauden mittaisen sopimuksen seuran kanssa solminut voimahyökkääjä Jaakko Hagelberg. Sen sijaan pakiston HPK-laina Risto Korhonen on toistaiseksi sivussa polvivamman johdosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle