Sport vuokraa kaksi pelaajaa

MESTIS / Uutinen
Laajalla pelaajaringillä operoiva Vaasan Sport lähettää puolustaja Markus Talaksen Mikkelin Jukureihin ja sentteri Oskari Hakomäen norjalaiseen Furusetiin suuremman peliajan perään.

Markus Talas on kookas puolustaja, joka on hiljalleen noussut loukkaantumisten jälkeen kolkuttelemaan Sportin edustusjoukkueen portteja. Talas on pelannut Mestiksessä yhteensä kuusi ottelua kahden kauden aikana, ja viime kevään pudotuspeleissäkin kolme ottelua. Talaksen vuokra on aluksi kolmen ottelun mittainen.

Oskari Hakomäki on niin ikään Sportin juniorikoulun kasvatti. Viime kaudella Hakomäki pelasi Sportin A-junioreiden I-divisioonajoukkueessa ja yhdeksän ottelua Sportin edustusjoukkueessa. Viime kauden A:n divarissa tehoja syntyi hurjat 16+49=65 vain 29:ssä ottelussa. SM-karsinnassakin tehoja viidessä ottelussa syntyi piste peliä kohden.

Hakomäen vuokra Furusetiin on mallia toistaiseksi. Furusetiä valmentaa vaasalaislähtöinen Niklas Hudd.

- Molemmat kaverit tarvitsevat peliaikaa, ja nimenomaan kovissa peleissä ja kovissa sarjoissa. Eivät he kehity vain treenaamalla ja pelaillen alemman sarjan pelejä. Molemmat ovat jääneet pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle, mutta kausi on pitkä ja varmasti molempia tarvitaan, siksi he ovat edelleen Sportin sopimuspelaajia, kertoi apuvalmentaja Kenneth Westerback.

» Lähetä palautetta toimitukselle