LeKin vuoro jäädä Heinolan punakoneen alle

MESTIS / Kuvakooste
Hienoon vireeseen äitynyt Heinolan Peliitat saalisti Lempäälästä jo kuudennen peräkkäisen voittonsa. Tällä kertaa kaatui LeKi selvin lukemin 2-6. Ottelun avaintekijöiksi muodostuivat tehokas viimeistely, ylivoima ja loistavasti torjunut maalivahti Joona Voutilainen.
Ensimmäisessä erässä kentän tapahtumat olivat melko tasaväkiset, vaikka tilastotorjunnat olivat 4-14.
Christian Silfver ja Joona Luoto kolasivat toisensa.
Joona Voutilaisella oli melko onnistunut ilta. Mies venyi muutamiin loistotorjuntoihin ja yhteensä torjuntoja kertyi 40.
Marko Tuomaisella oli tuttuun tapaan kommentoitavaa tuomareiden ratkaisuista.
Tomi Iso-Mustajärven laukaus upposi Voutilaisen ohi toisessa erässä ja ottelu kaventui 1-2:een.
Kuitenkin jo seuraavassa hyökkäyksessä, 16 sekuntia myöhemmin, Christian Heljanko ohitettiin kolmannen kerran.
Heljanko oli maalillaan hieman epävarma läpi ottelun. Peliittojen pelaajat olivat innokkaasti kärkkymässä pudotettuja kiekkoja.
Manu Honkanen polki karkuun heinolalaisilta, mutta hyökkäys jäi laihaksi.
Jimi Kuronen kiirehti kiekon perään ja katseli jo vapaata ketjukaveria.
Kultakypärä Valtteri Parikan laukaus ei jäänyt kauaksi maalista.
Jaakko Lantalla oli se kuuluisa tuhannen taalan paikka, mutta hyödyntämättä jäi.
Arttu Heikkisen luistin kulki, saldoksi jäi komeat tehot, 1+3.
Viides maali tuli tuttuun tapaan, aivan hetki edellisen osuman jälkeen. Peli ratkesi viimeistään tähän.
Tuuletukset olivat paikallaan.
Kaverille huudettiin ohjeita, kun oma meno katkesi.
Parikan rangaistus korkeasta mailasta tuli täysin aiheesta.
LeKi pelasi ottelun kunnialla loppuun saakka, ja yritti kaventaa ottelua. Peliittojen johto kuitenkin piti.
Kotijoukkue otti maalivahdin pois jo neljä minuuttia ennen loppua, mutta uhkarohkea yritys päättyi lopulta Peliittojen kuudenteen maaliin.
Vielä viimeisillä hetkilläkin lempääläläiset yrittivät pujotella hyökkäysalueelle pahantekoon, mutta pisteet lähtivät Heinolaan.