Joo....

Haukkojen ja Kiekko-Vantaan ottelu ei katsojille tarjonnut yhtään mitään. Höntsäilyiden jälkeen pisteet kirjattiin vierasjoukkueelle numeroin 1-4. Suurin uutinen tuli esille ottelun jälkeen, kun Haukat ilmoitti lopettavansa kiekkoilun Mestis-tasolla runkosarjan viimeisen ottelun jälkeen.

Haukkojen ura Mestiksessä on pian ohitse. Tämän kauden toiseksi viimeinen runkosarjan ottelu kulki jälleen sitä tuttua käsikirjoitusta. Haukkojen nuoret roikkuivat mukana sen minkä pystyivät ja Eero Väre torjui mainiosti. Kiekko-Vantaa puolestaan väänsi vaadittavat maalit voittoa varten, jonka jälkeen vieraat keskittyivät lähinnä neppailemaan kiekkoa keskialueelle ja peluuttamaan reservimiehiään.

Kiekko-Vantaa aloitti maalinteon ottelun viidennellä minuutilla. Tuomas Tikkanen laittoi kiekon ylivoimapyörityksen jälkeen b-pisteeltä takakulmaan.

Haukat onnistui tasoittamaan erän puolivälissä. Tommi Sievers tökkäsi kiekon Aku Limnellin selän taakse maalinedusruuhkasta.

Erän viimeisellä sekunnilla vierasjoukkue teki ottelun voittomaalin. Summerin soidessa Pasi Kangas laittoi Väreestä ponnahtaneen kiekon maalin perukoille. Vaikka tilanne näytti katsomoon epäselvältä ei ottelun tuomariAki Pursiainen epäröinyt hetkeäkään vaan hyväksyi maalin.

Voiko lätkäpeli olla enää yhtään tätä tylsempää?

Ei voi.

Toinen erä oli tylsintä kiekkoa, mitä itse muistan. Kumpikaan joukkue ei käytännössä tehnyt muuta kuin löi kiekkoa omalta alueelta pois. Erän aikana ei nähty yhtään organisoitua hyökkäystä, eikä oikeastaan mitään mainitsemisen arvoista.

Kolmannessa erässä nähtiin sentään kaksi maalia. Näiden lisäksi juuri mitään muuta ei nähtykään. Aluksi Juha Koivisto vei vieraat 1-3 –johtoon ja erän puolessa välissä Rami Hovinen sinetöi maalin edestä tyylikkäällä ohjauksella loppunumeroiksi 1-4.

Se on loppu nyt

Ottelun jälkeen ei Haukkojen osalta peliä juurikaan kannata kommentoida. Kotijoukkue rimpuili sen mitä pysty, mutta kolmas peli kuuden päivän sisään ja vain kolme tervettä kenttää ei yksinkertaisesti vain riittänyt. Muutama juniori pelaa tällä hetkellä ihan hyvin miesten pelejä. Jami Kauppi nosti esille mm. Juuso Saarnikon, joka voi vielä päästä pitkällekin, mikäli kehitys jatkuu suotuisana. Myös Janne Lehtisen pelipaidan perinyt Olavi Tihveräinen on antanut ihan positiivisia näyttöjä.

Ottelun jälkeen pelaajille kerrottu tilanne Haukkojen toiminnan loppumisesta piti pelaajat hiljaisena ottelun jälkeen. Isku on kova ja nyt on sitten vaikea löytää motivaatiota enää viimeisiin peleihin.

Kiekko-Vantaalle ottelu oli siinä mielessä hankala, että varmoja pisteitä lähdettiin hakemaan ja joukkueen onneksi ne myös saatiin. Vantaalaisilla on mahdollisuuksia nousta vielä taistelemaan jopa runkosarjan viidennestä paikasta.

Pelit jatkuvat Järvenpäässä Haukkojen viimeisellä kotiottelulla Salamoita vastaan. Kiekko-Vantaa saa vieraakseen FPS:n.