KooKoo voittoon tiukassa taistossa Savonlinnassa

Savonlinnassa taisteltiin jokaisesta metristä loppuun asti.
Kuva © Antti Varonen
Savonlinnassa nähtiin keskiviikkona tasainen kamppailu kahden yritteliään joukkueen välillä. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa vahvat jaksonsa, mutta KooKoo selviytyi lopulta voittajaksi.

Lähtökohdiltaan keskiviikkoillan ottelun piti olla sarjakärki KooKoolle suupala, mutta Mestiksen häntäpäässä majaileva SaPKo piti kouvolalaiset todella tiukoilla Savonlinnan illassa. Molemmat maalivahdit pelasivat keskiviikkona hyvin keräten lähes 30 torjuntaa mieheen.

Ottelun hallinta vaihteli puolelta toiselle

KooKoo hallitsi ottelun avauserää lukuun ottamatta muutamaa kotijoukkueen puolittaista maalipaikkaa. Vaikka torjunnat menivätkin tasan, erän ainoasta maalista vastasi KooKoo ylivoimalla. Epäilevät Tuomaat olisivat tässä vaiheessa vannoneet sarjakärjen porhaltavan vierasvoittoon, mutta kotijoukkue sisuuntui toiseen erään ja onnistui tasoittamaan ottelun Miika Roineen maalilla.

SaPKolla oli myös KooKoon jäähyilyn myötä mahdollisuuksia siirtyä ottelussa johtoon, mutta isäntien viimeistely tyrehtyi mainiosti pelanneeseen Frederic Cloutieriin.

Appelgren naulasi voiton KooKoolle

Viimeisessä erässä KooKoon voittamisen rutiini nousi esille, ja vierailija voitti laukaustilaston selvästi 14-3. Kolmannessa erässä KooKoon Niklas Appelgren iski myös voittomaalin. SaPKo pääsi yrittämään viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia, mutta kolme sarjapistettä matkasi 60 peliminuutin jälkeen Kouvolaan.

Molemmat joukkueet jatkavat kauttaan ensi perjantaina, kun KooKoo isännöi K-Vantaata, ja SaPKo matkaa KeuPan vieraaksi Keuruulle.