Huippuvireessä oleva JYPin Patrik Siikanen tehoili taas – "On ollut paikkoja läpi kauden"

LIIGA / Haastattelu
JYPin Patrik Siikanen on tehnyt kahteen peliin neljä maalia.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
JYP hävisi toistamiseen SaiPalle, kun lappeenrantalaiset hakivat 4–2-vierasvoiton Jyväskylästä. JYPin Patrik Siikanen iski viikonloppuna Lappeenrannassa hattutempun ja tänään Jyväskylässä yhden maalin. Peliin hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen.

Tämän kauden yllättäjiin lukeutuva SaiPa haki tyylipuhtaan vierasvoiton Jyväskylästä. JYPin onnistujiin lukeutui kovassa vireessä oleva Patrik Siikanen, joka ei kuitenkaan ollut joukkueen esitykseen tyytyväinen. 

– Tietenkin pettyneet fiilikset. Kolmea pistettä lähdettiin tänään hakemaan ja sitä ei saatu. Tulos harmittaa, hyökkääjä kommentoi.

24-vuotias hyökkääjä on iskenyt kahteen viimeiseen otteluun neljä maalia. Siikanen ei kuitenkaan osannut sanoa, mistä tällainen vire johtuu. 

– En osaa sanoa mistä se (maalivire) juontaa juurensa, minulla on ollut läpi kauden paikkoja. Nyt laukaukset menee maaliin asti. 

Jyväskyläläisryhmä saa perjantaina vastaansa kovassa lennossa olevan Helsingin IFK:n. Voidaanko Siikaselta odottaa silloinkin maaleja?

– En lupaa mitään, maaliruisku vastasi tyhjentävästi.

Siikanen on pelannut JYPin kakkosketjussa yhdessä Valtteri Ojantakasen ja Mikko Pertun kanssa. Kentällinen on tehnyt kahteen viimeisimpään otteluun yhteensä 14 tehopistettä.

Ketjutovereistaan Siikasella oli vain positiivista sanottavaa.

– Mielestäni meillä on hyvä ketju. Tykkään tosi paljon pelata Peran ja Ojiksen kanssa.

Hyökkääjällä on myös selkeä näkemys siitä, miten HIFK:ta lähdetään perjantaina haastamaan.

– Meidän pitää pelata ihan top 1 peli. Täytyy pistää ihan parasta peliin, mitä löytyy, Siikanen linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle