ECHL:n pistepörssin kakkonen KalPaan – "Häneltä myös odotamme pisteitä"

LIIGA / Uutinen
Päävalmentaja Petri Karjalainen saa uutena vahvistuksena riveihinsä yhdysvaltalaisen farmipelaajan.
Kuva © Jarno Hietanen
Amerikkalainen ECHL-hyökkääjä Patrick Curry on tehnyt 1+1-mallisen sopimuksen KalPan kanssa.

KalPa tiedottaa solmineensa sopimuksen tulevasta kaudesta 28-vuotiaan hyökkääjän Patrick Curryn kanssa. Sopimukseen sisältyy kauden 2025–2026 kattava optiovuosi.

– Halusimme Patrickin KalPaan jo viime vuoden siirtorajalla ja uudestaan keväällä. Nyt loppukesän aikana pääsimme sopimukseen, ja saamme hänet mukaan KalPa-paitaan. Currylla on allaan vahvat yliopistokaudet, ja tiedämme tarkkaan, millainen pelaaja hän on, kuvaa hankintaprosessin taustoja KalPan urheilujohtaja Anssi Laine.

Sekä laidassa että keskellä urallaan pelannut Curry oli viime kaudella pohjoisamerikkalaisen ECHL:n pistepörssin toinen tehtyään 72 runkosarjaottelussa tehot 39+48=87. Sarjan maalipörssissä sijoitus oli niin ikään 2.

Suoritukset toivat pelaajalle nimityksen ECHL-kauden ykköstähdistökentälliseen.

– Viime kauden pisteet ECHL:ssa olivat todella kovat, ja monipuolisuuden lisäksi häneltä myös odotamme pisteitä, Laine kuvailee pelaajalle asetettuja tavoitteita.

ECHL:n ohella Curry on pelannut viime kausina ilman NHL-sopimusta ylempää farmisarjaa AHL:ää, jossa vyölle on kertynyt 18 pistettä 117 ottelussa. Amerikkalaista yliopistosarjaa NCAA:ta hyökkääjä pelasi Bostonin yliopistossa kausina 2016–2020 voittaen kertaalleen oman alueellisen lohkonsa, Hockey Eastin, mestaruuden sekä lohkon parhaan puolustavan hyökkääjän palkinnon.

» Lähetä palautetta toimitukselle