Edustusjääkiekkoilu jatkuu Forssassa – FPS:n konkurssihakemus vedetty pois

Suomi-sarja / Uutinen
Forssalaisseuran tarina jatkuu edelleen.
Kuva © Jarno Hietanen
FPS Hockey Oy:n konkurssihakemus on vedetty pois.

Useat uutismediat, mukaan lukien Jatkoaika, uutisoivat viime lauantaina, että työeläkeyhtiö Ilmarinen hakee Suomi-sarjassa pelaavan FPS:n taustayhtiö FPS Hockey Oy:tä konkurssiin.

Tänään FPS julkaisi tiedotteen, jonka mukaan konkurssihakemus on vedetty pois ja yhtiö on selkeyttänyt taloudellisen tilanteensa.

Seuran taustayhtiöllä oli tehtynä Ilmarisen kanssa maksusuunnitelma. Konkurssihakemus oli kuitenkin tehty sen ulkopuolisesta työeläkemaksusta, joka oli inhimillisen erehdyksen takia jäänyt maksamatta. Tämä johti automaattiseen prosessiin, jonka seurauksena maksusuunnitelma peruttiin ja koko velkasummaa vaadittiin maksettavaksi välittömästi.

FPS Hockey Oy on tänään maksanut koko velan Ilmariselle omistajien ja alueen jääkiekkoyhteisön tukemana. Näin ollen organisaation toiminta jatkuu. Seura haluaa myös painottaa, että sen taloudellinen tilanne on nyt vakaa.

– Haluan lämpimästi kiittää omistajiamme sekä tukijoukkoja nopeasta reagoinnista ja tuesta tässä tilanteessa. On todella hienoa nähdä, miten vahva yhteisö seuran ympärillä on, ja ilman heidän apuaan emme olisi saaneet asiaa näin nopeasti ratkaistua. Tämä ikävä tilanne olisi kuitenkin voitu välttää paremmalla huolellisuudella, seuran puheenjohtaja Joonas Laaksonen kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle