Kanadalaishyökkääjä Jean-Christophe Beaudin TPS:ään

LIIGA / Uutinen
TPS saa kanadalaisvahvistuksen.
Kuva © Tiia Mahkonen
Jean-Christophe Beaudin liittyy TPS:n vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella.

Jean-Christophe Beaudin, 27, on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen TPS:n kanssa. Hyökkääjä on pelannut kaksi edelliskautta Saksan pääsarjassa Grizzlys Wolfsburgissa. Viime kaudella hän teki 47 runkosarjaottelussa tehot 9+14=23. Kaksi pudotuspelikamppailua sujui tehopisteittä.

− Kyseessä on oikealta ampuva hyvän kokoinen ja erittäin monipuolinen keskushyökkääjä, joka pelaa vahvasti molempiin suuntiin - hänellä kyky tehdä peliä ja vahvuutena on lisäksi hyvä laukaus. Meille myös tärkeää että hän on hyvä luistelija ja parhaassa iässä eli pitäisi sopia hyvin meidän joukkueen rakennukseen. Monipuolinen on varmaan paras sana kuvaamaan häntä, toteaa TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.

Beaudin on pelannut urallaan myös 22 NHL-ottelua Ottawa Senatorsissa kaudella 2019−20. AHL-jäiltä kanadalaisella on kokemusta 184 runkosarjaottelun verran. Farmiliigassa hän on iskenyt 62 pistettä viiden siellä viettämänsä kauden aikana.

− Olen erittäin iloinen tästä uudesta haasteesta! Olen kuullut paljon hyviä asioita kaupungista ja organisaatiosta. Sain mahdollisuuden pelata TPS:ää vastaan ​​CHL:ssä pari vuotta sitten ja ne olivat kaksi todella hyvää peliä, joten tiedän kuinka hyvä Suomen Liiga on. En malta odottaa, että pääsen tositoimiin, hyökkääjä itse virkkoo.

Beaudin on urallaan ollut voittamassa niin ECHL:n kuin juniorisarja QMJHL:nkin mestaruuksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle