Konkarihyökkääjä Corey Perry jatkaa uraansa Oilersissa

NHL / Uutinen
Corey Perry siirtyi kesken kauden Chicago Blackhawksin riveistä Kanadan puolelle.
Kuva © Chase Agnello-Dean / NHLI via Getty Images
Jälleen kerran Stanley Cupin finaaleihin yltänyt Corey Perry jatkaa Edmonton Oilersin riveissä. Seura tiedotti myös Viktor Arvidssonin kaksivuotisesta sopimuksesta.

Urallaan yli 1 300 NHL-ottelua pelannut Corey Perry jatkaa edelleen uraansa. Konkarihyökkääjä solmi vuoden jatkosopimuksen Edmonton Oilersin kanssa, ja hän nettoaa kaudesta 1,4 miljoonaa dollaria.

Kesken viime kauden Oilersiin Blackhawksista siirtynyt hyökkääjä iski yhteensä 54 runkosarjaottelussa 22 (12+10) pistettä, joista 13 syntyi Oilersissa. Stanley Cupin finaaleihin päättynyt pudotuspelikevät kerrytti pistesaraketta kolmen merkinnän verran.

Mighty Ducks of Anaheimin vuonna 2003 varaama Perry on pelannut NHL:ssä yhtäjaksoisesti kaudesta 2006–07 lähtien, yhteensä 1 311 ottelun verran. Pisteitä on kertynyt 0,69 ottelua kohden eli 905 (429+476).

39-vuotias Perry on voittanut Stanley Cup -pokaalin kertaalleen Ducksissa vuonna 2007. Sen jälkeen hän on 2020-luvulla ollut finaaleissa neljän eri joukkueen kanssa, ja hän on hävinnyt jokaisella kerralla. Edellinen finaalitappio tuli vain viikko sitten, kun Florida Panthers kaatoi Oilersin finaalin seitsemännessä ottelussa ja vei mestaruuden.

Oilers tiedotti maanantaina myös solmineensa kaksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Viktor Arvidssonin kanssa. Sopimuksen arvo on neljä miljoonaa dollaria kautta kohden.

Arvidsson siirtyy Kanadaan Los Angeles Kingsistä, jossa hän pelasi kolme edellistä kautta. Päättynyt kausi kerrytti pistetiliä vain 15 merkinnän verran, mutta pelejäkin hyökkääjä pelasi vain 18. Parhaalla kaudellaan Kingsissä 2021–22 Arvidsson löi taululle 49 (20+29) tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle