Kovaotteinen puolustaja Aleksi Anttalainen jatkaa Ässissä

LIIGA / Uutinen
Aleksi Anttalainen herättää tunteita puolesta ja vastaan.
Kuva © Kari Koski - kari.koski@jatkoaika.com
Onnistunut koeaika tuotti Aleksi Anttalaiselle sopimuksen Porin Ässien kanssa. Ässien kausi jatkuu keskiviikkona, kun sarjakärki saapuu Poriin.

Porin Ässät on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Aleksi Anttalaisen kanssa, porilaisseura vahvistaa tiedotteessaan.

Tuoreessa jatkosopimuksessa on optio kaudesta 2025–26.

– Olemme olleet tyytyväisiä Anttalaisen panokseen ja siihen, miten hän on tullut sisään joukkueeseen, kertoi Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen tiedotteessa.

Koeajalla Ässissä esiintynyt Anttalainen on pelannut alkukauden aikana kuusi liigaottelua. Fyysisestä pelistä nauttiva puolustaja on onnistunut kerran maalinteossa.

– Nöyrän työnteon kautta lähdin hakemaan pelipaikkaa ja olen todella tyytyväinen, että sain sen täältä. Pyrin tuomaan joukkueen puolustuspeliin jämäkkyyttä ja fyysistä pelaamista oman pelityylini kautta, tunnelmoi Anttalainen.

Anttalainen kohautti kiekkokansaa perjantain liigakierroksella, kun hän taklasi ikävännäköisesti TPS-hyökkääjä Leevi Teissalaa. Liigan kurinpito langetti Anttalaiselle yhden ottelun pelikiellon.

Ässien seuraava ottelu on vuorossa keskiviikkona, kun Poriin saapuu vieraaksi sarjajohtaja Ilves.

» Lähetä palautetta toimitukselle