Pelicans hankki kokeneen ruotsalaismaalivahdin Johan Gustafssonin paikkaamaan Jussi Olkinuoran lähtöä

LIIGA / Uutinen
Jussi Olkinuora pelasi vielä alkukaudesta Pelicansissa, mutta nyt on Johan Gustafssonin vuoro ottaa kiekot kiinni.
Pelicans tiedotti tehneensä sopimuksen maalivahti Johan Gustafssonin kanssa. Sopimus loppukauden mittainen.

Pelicans tiedotti tehneensä loppukautta koskevan sopimuksen ruotsalaismaalivahti Johan Gustafssonin kanssa.

Lahtelaiset etsivät Jasper Patrikaiselle apuja maalivahtiosastolle, kun Jussi Olkinuora lähti kiekkoilemaan Sveitsiin. Markkinoilta vapaana löytyi Gustafsson, joka ei vielä tällä kaudella pelannut missään seurassa.

– Patrikainen on pelannut Jussin (Olkinuora) lähdön jälkeen erinomaisesti ja tavoitteenamme oli etsiä Jasselle hänen pelaamistaan tukeva maalivahti ja tähän Gustafsson oli erinomainen vaihtoehto. Gustafssonin meriitit kaukalosta ovat kovia ja hänellä on kokemusta sarjojen ja turnauksien voittamisesta, jonka uskon tuovan lisäarvoa joukkueellemme ja maalivahtikaksikollemme, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoi seuran tiedotteessa.

Kaksi edellistä kautta Gustafssonilla on kulunut Ruotsin toiseksi korkeimmailla sarjatasolla HockeyAllsvenskanissa Våsterås IK:ssa. Viime kaudella maalivahti pelasi joukkueensa maalilla 34 ottelussa 90,2 torjuntaprosentilla. Näistä otteluista joukkue pystyi voittamaan 18.

Kokeneella maalivahdilla on tilillään myös yli 100 ottelua Ruotsin pääsarjasta SHL:stä muun muassa Frölundasta, jossa hän pelasi yhdessä nykyisestä Pelicansin pelaajien Ryan Laschin ja Patrik Carlssonin kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle