Rasmus Lahnaviik ja Hugo Rikkilä Jokereiden riveihin

MESTIS / Uutinen
Hugo Rikkilä on tuttu SaiPa-paidasta.
Kuva © Topi Lainio
Hyökkääjä Rasmus Lahnaviik ja puolustaja Hugo Rikkilä vahvistavat Jokereita ensi kaudella.

Jokerit kiinnitti kaksi pelaajaa yksivuotisiin sopimuksiin ensi kauden Mestis-ryhmäänsä, kun hyökkääjä Rasmus Lahnaviik ja puolustaja Hugo Rikkilä nähdään helsinkiläisten riveissä. 

22-vuotias Lahnaviik pelasi viime kaudella toisessa pääkaupunkiseutulaisessa Mestis-joukkueessa. Hän teki Kiekko-Vantaan paidassa 34 kamppailussa tehot 5+6=11. Hän on kiekkoillut myös ulkomailla, Itävallassa ja Tanskassa.

− On aina hienoa saada Jokereiden oma entinen juniori joukkueeseen. Rasmus on monikäyttöinen ja työteliäs pelaaja. On tärkeää, että joukkueesta löytyy hänen kaltaisiaan pelaajia, kommentoi urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki.

Kiekko-Vantaan kasvatti Lahnaviik pelasi narripaidoissa viimeksi kaudella 2020−21, kun hän edusti pääasiassa seuran U20-ryhmää, mutta käväisi myös KHL:ssä edustusjoukkueen mukana.

Rikkilä, 23 on liigajäiltä tuttu pelaaja. Hän aloitti viime kauden SaiPassa, mutta päätti sesongin Ruotsin HockeyAllsvenskanin Västerås IK:ssa. Kaikkiaan Espoossa syntynyt Rikkilä on pelannut Liigassa 112 ottelua lappeenrantalaisten riveissä ja tehnyt 24 pistettä.

− Rikkilä on aktiivinen ja pelirohkea puolustaja. Liigassa ja Ruotsissa pelaaminen tuo hyvää kokemusta joukkueeseen ja hänen mukaantulo lisää kovaa kilpailua meidän pakistossamme, Yrjänheikki kommentoi.

Lahnaviik pelaa Jokereissa numerolla 20. Rikkilän pelinumero kauden aikana on 50, mutta harjoituspeleissä paidan selkämystä koristaa numero 10.

» Lähetä palautetta toimitukselle