Sabres osti Jeff Skinnerin sopimuksen ulos − Jack Campbellille ja Adam Boqvistille lähtöpassit joukkueistaan

NHL / Uutinen
Skinnerin sopimus ostettiin ulos.
Skinnerillä oli kolme vuotta sopimustaan jäljellä. Campbellin ja Boqvistin kohtaloksi koitui asettaminen ehdottomalle siirtolistalle.

NHL-seura Buffalo Sabres tiedotti, että se on ostanut ulos hyökkääjä Jeff Skinnerin kahdeksan vuoden sopimuksen, jota oli jäljellä vielä kolme vuotta. 32-vuotias Skinner solmi 72 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksensa vuonna 2019.

Viime kaudella Skinner teki 74 runkosarjaottelussa tehot 24+22=46. Hän ehti pelata Sabresissa yhteensä kuusi kautta sen jälkeen, kun tuli seuraan Carolina Hurricanesista.

Sopimuksen ulososton myötä Sabres maksaa Skinnerille palkkaa kuuden seuraavan vuoden ajan, mutta palkan vaikutus palkkakattoon alenee.

Kaksi sopimusta sai purkutuomion

Kaksi NHL-seuraa on asettanut pelaajiaan niin sanotulle ehdottomalle siirtolistalle, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että pelaajien sopimukset puretaan. Tämän kauden Stanley Cup -finalisti hankkiutui eroon maalivahti Jack Campbellin sopimuksesta ja Columbus Blue Jackets laittoi puolustaja Adam Boqvistin kontrahdin purkuun.

32-vuotias Campbell ehti edustaa Oilersia kahden kauden ajan. Päättyneellä sesongilla hän oli tolppien välissä vain viidessä NHL-ottelussa. 23-vuotias Boqvist puolestaan luuti kolme kautta Blue Jacketsin takalinjoilla. Florida Panthersin mestaruuteen päättyneellä kaudella hän iski 35 kamppailussa tehot 1+9=10.

» Lähetä palautetta toimitukselle