Kiusaajat Kärppien vieraaksi

LIIGA / Ennakko
Tukevasti liigajumbona kököttävä Ilves on parissa viime pelissään toteuttanut itseään kiusaajaan roolissa. Pisteitä on napsittu muilta tai niistä ei ole ainakaan luovuttu ilman jatkoaikaa.

Pajatsossa vielä pelimerkkejä

Ulkomaalaishyökkääjistä rosterinsa tyhjentäneellä Ilveksellä riittää siis vielä kipinää. Ainakin kotihallissaan on riittänyt, nähtäväksi jää riittääkö potkua Raksilan pakastimessakin.

Vanhat herrat ovat viimeinkin alkaneet onnistumaan ja ns. ’saunakaverisalaliittoteorian’ kannattajia alkaa jo paidankaulus ahdistaa kun kotikisat lähestyvät ja Raipe latoo maaleja. Koko alkukauden sivussa ollut kanukkiveskari Bruce Racinekin on päässyt viimeinkin tolpilleen ja torjuntatöihin. Racinellekin tosin yritetään löytää loppukaudeksi uutta seuraa. Moni uusi seura taas tahollaan yrittää saada puolustuksen tähtinimen Järventien loppukaudeksi riveihinsä. Alhaisimmat kertoimet lienee jossain pääkaupunkiseudulla.

Kärppien kotietujahti

Kärpille lisäpisteet olisivat tarpeen. Blues kirii karkuun ja Jyp tökkii jo kannoille. Toinen takaa-ajaja HIFK:kään ei ole kaukana mutta kärsi osaltaan melkoisia takaiskuja tiistaisessa paikallispelissä. Tätä ottelua ei missään nimessä olisi siis varaa hävitä, joten huoletta voi tulosvedoissa hakea tiukkaa ja vähämaalista lopputulosta.

Lukuisat poissaolot sekoittivat Kärppien palettia vuodenvaihteen peleissä, mutta peli on palannut uomilleen kun riveihin on väki palannut. Syyskauden liksaansa nähden tosi vaisuin tehoin pelannut Petr Ton on ilahduttavasti heiluttanut verkkoja pariin otteeseen. Tenkrat kun saa temperamenttinsa pidettyä aisoissa, on ilman muuta terväin syömähammas edelleenkin. Tutkapari Potaichuk-Lievers oli välillä pahasti ulalla, mutta saatuaan Jokisen takaisin rinnalleen on peli kulkenut komeasti kahdessa viime ottelussa. Maalivahti ilveskasvatti Korhonenkin on tervehtynyt polvivammastaan hyvin, tosin ei taida vielä Ilvestä vastaan olla riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle