Kärpät ei antanut hampaattomalle Pelicansille armoa

LIIGA / Kuvakooste
Kärpät-Pelicans-ottelu ratkesi Kärppien vahvaan ensimmäiseen erään. 5-1-voiton takuumiehiä olivat tehot 1+3 laukonut Ivan Huml sekä kaksi maalia viimeistellyt Mika Pyörälä.
Ensimmäisen erän alussa Pelicansille siunaantui mahdollisuus maalintekoon Ivan Humlin koukittua itsensä jäähylle.
Huml kuitenkin paikkasi erheensä tälläämällä 1-0-osuman napakalla rannelaukauksella.
Tuomarinkin refleksejä ensimmäisessä erässä testattiin. Pelicans-vahti Janne Juvosen purkukiekon ja päätuomarin kypärän väliin mahtuisi juuri ja juuri sunnuntain nimeltämainitsematon sanomalehti.
Kiekosta taistelemassa Joonakset Komulainen ja Hurri.
Esa Pirnes valmistautui tarjoilemaan Hurrille palasen Raksilan kaukalon suojapleksiä.
Illan hahmoihin tehoilla 1+3 kuulunut Ivan Huml oli askelen edellä Eetu Sopasta.
Nopea maalivahti ehtii samassa tilanteessa imaista kiekon puikoista...
...hukata kiekon...
...ja vielä kauhaista kiekon hanskaansa ennenkuin hyökkääjät ehtivät tilanteeseen edes reagoida.
Mika Pyörälä väänsi 3-0-maalissa kiekon väkisin Pelicansin maaliin. Esityön osumaan teki Joonas Komulainen karvaamalla kiekon pois maalivahti Juvoselta maalin takana.
Kerrankin Komulainen sai katsoa ketjukaveriaan alaspäin. Maalista onnittelemaan saapui myös Pirnes.
Pelicans-vahti Juvonen käytti hämähäkkivaistoaan torjuakseen Pirneksen ujutuksen alakulmasta.
Michal Repikin neljästä laukauksesta ei Raksilassa yksikään löytänyt tietään verkon perukoille.
Toisessa erässä toivonkipinän Pelicans-leiriin herätti Antti Jaatinen laukomalla tilanteeksi 3-1. Näkösuojaa Tomi Karhusen eteen teki Juhani Tyrväinen.
Tämän lähemmäksi Pelicans ei Karhusen maalia ottelussa enää kuitenkaan päässyt.
Juha Leimu siivosi kiekon kolmannessa erässä väljemmille vesille Humlin nenän edestä.
Tarttui kiekko välillä Juvosen hansikkaaseenkin.