TPS sammutti laajenevan alakulon: Otto Salin takasi turkulaisille kauden ensimmäiset täydet sarjapisteet

LIIGA / Kuvakooste
Turkulaisten alkukauden alakulo oli levitä entisestään Jukurien noustessa johtoon kolmannen erän alussa, mutta TPS onnistui nappaamaan kauden esimmäisen kolmen pisteen voittonsa. 3–2 päättyneen ottelun näkyvin pelaaja oli kotijoukkueen takalinjoilla viilettänyt Otto Salin, joka oli mukana kaikissa turkulaisten maaleissa.
TPS etsi valoa alkukauden pimeyteen. Osku Valtonen spiikkasi homman käyntiin.
Turkulaiset marssivat jäälle tuttuun tapaan valokeilassa ja savupatsaiden keskeltä.
Kotijoukkueen vieraana viiletti Jukurit.
Jukka Ahvenjärvi näytti mikkeliläisille valmennuksen haluaman suunnan.
Kummoistakaan intensiteettiä ei nähty ensimmäisessä erässä, mutta vaihtopenkillä oltiin silti tarkkana, jopa mainostauoilla.
Meno oli sen verran leppoisaa, että kuvaaja mietti mielessään: "Onkohan #60 sukua Dolph Lundgrenille?"
Tuomarit suhtautuivat kylmän rauhallisesti pitkän kiekon yhteydessä vaihtoon luikkineisiin pelaajiin.
Ottelussa nähtiin myös muutama juttutuokio, mutta pitkiin keskusteluihin ei ollut aikaa.
Kumpikin joukkue painoi kieli keskellä suuta...
...tai melkein keskellä suuta.
Tarkka peli jatkui toisessa erässä.
Pukukopista oli kuitenkin löydetty jo hieman enemmän energiaa peliin.
Jukurien Niclas Lundgren aloitti maalijuhlat.
TPS tasoitti Thomas Olsenin istuessa jäähypenkillä.
Lukas Wernblom taklasi viisiminuuttisen arvoisesti toisen erän lopussa.
Jukurit hyödynsi pitkän ylivoiman kolmannen erän alussa. Alexander Ruuttu ohjasi Alex Berardinellin laukauksen ohi Noa Valin.
Ylivoima oli valttia. Otto Salinin tarkka laukaus yllätti Jukurien maalia vartioineen Markus Ruusun.