Juuso Pulli jatkaa Liigassa ja palaa JYPiin – "Mä haluan voittaa"

LIIGA / Uutinen
Puolustaja vietti viime kauden Hämeenlinnassa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Puolustaja Juuso Pulli on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen JYPin kanssa. Sopimukseen kuuluu marraskuun maaottelutaukoon asti ulottuva koeaika.

JYP tiedottaa tehneensä loppukauden sopimuksen Juuso Pullin, 33, kanssa. Pelaajan sopimukseen lukeutuu 3. marraskuuta saakka kestävä koeaika.

– Kevät, kesä ja syksy tullut treenattua aktiivisesti terveenä. Elokuusta asti olen päässyt säännöllisesti harjoittelemaan Jyväskylässä ryhmässä, jossa meillä on ollut mukana myös muita samassa tilanteessa olevia jyväskyläläisiä pelaajia. Pelivalmius on hyvä, alkusyksyn ilman sopimusta ollut Pulli kuvailee tilannettaan.

Yhteensä 290 Liigan runkosarjaottelua tehoin 18+32=50 pelannut puolustaja pelasi viime kaudella HPK:ssa 41 ottelua ja keräsi viisi pistettä.

Pääsarjauransa Kouvolassa syntynyt ja Mestis-joukkue JYP-Akatemiassakin nähty Pulli aloitti JYPistä. Kolminkertainen SM-pronssimitalisti on pelannut aiemmin myös Tapparan, Ilveksen ja Sportin väreissä sekä ulkomailla Itävallassa, Tanskassa ja Sloveniassa.

– Omilla vahvuuksilla tulen mukaan joukkueeseen. Jämäkkää puolustamista ja aktiivista pelaamista. Vahvuuksilla pyrin auttamaan joukkuetta voittamaan – mä haluan voittaa, puolustaja kertoo tavoitteistaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle